Άγρια δολοφονία 27χρονης με πυροσβεστήρα: Μπάρμαν κατηγορείται ότι την σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε εργοτάξιο

Άγρια δολοφονία 27χρονης με πυροσβεστήρα: Μπάρμαν κατηγορείται ότι την σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε εργοτάξιο

Ένας μπάρμαν κατηγορείται για τη δολοφονία μιας 27χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή σε ένα εργοτάξιο. Η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με πυροσβεστήρα και μεταφέρθηκε στο εργοτάξιο, όπου το εντοπίστηκε το πτώμα της. Πάνω από το κεφάλι της ο δολοφόνος είχε βάλει ένα τεράστιο σακί, σαν αυτό με το οποίο μεταφέρουν άμμο και χαλίκια, προφανώς για να κρύψει το πτώμα.

Ο ύποπτος, ο Dino Rojas-Moreno, ένας 26χρονος μπάρμαν από το Laguna Hills της Καλιφόρνια, συνελήφθη αφού το πτώμα της 27χρονης Tatum Goodwin ανακαλύφθηκε την Κυριακή περίπου στις 8:20 π.μ. από έναν εργάτη σε οικοδομή κοντά στην παραλία Laguna.

Το πτώμα της Goodwin βρισκόταν κάτω από έναν φράχτη που ήταν κλειστός με αλυσίδα σε ένα εργοτάξιο και ένα σακί με άμμο είχε τοποθετηθεί στο κεφάλι της, τη στιγμή που βρέθηκε η σορός , σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Orange.

 «Ο Dino Rojas-Moreno κατηγορείται ότι πλησίασε την Goodwin σε ένα κοντινό πάρκινγκ γύρω στη 1 π.μ. εκείνο το πρωί και της επιτέθηκε, κοντά στο σημείο που ήταν σταθμευμένο αυτοκίνητό της», ανέφερε ο εισαγγελέας. «Ο Rojas-Moreno μετά την έσυρε με δύναμη στο πίσω μέρος του πάρκινγκ, σε ένα μικρό δρομάκι και σε μια απομονωμένη περιοχή, πίσω από μια κινηματογραφική αίθουσα που ήταν υπό κατασκευή. Τότε ο Rojas-Moreno κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Goodwin με πυροσβεστήρα. Η Goodwin βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η Goodwin είχε κάποια σχέση με τον Rojas-Moreno, αλλά ο ύποπτος δεν εμφανίστηκε στη δουλειά την ημέρα της δολοφονίας, αφού ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής στη Santa Ana, δήλωσαν οι αρχές. Επίσης, το εστιατόριο στο οποίο ήταν υπεύθυνη η 27χρονη, είναι πολύ κοντά με το μπαρ στο οποίο εργαζόταν ο φερόμενος ως δράστης.

«Η απώλεια μιας αθώας ζωής είναι μια τραγωδία για ολόκληρη την κοινότητα», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Όραντζ, Τοντ Σπίτζερ. «Είναι αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι μια νεαρή γυναίκα με όλο το μέλλον μπροστά της έχασε τη ζωή της με τόσο βάναυσο τρόπο και στη συνέχεια την πέταξαν σαν να μην έχει σημασία η ζωή της. Είχε όμως σημασία και το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ δεσμεύεται να διασφαλίσει την απονομή της δικαιοσύνης».

Ο Rojas-Moreno κρατείται επί του παρόντος χωρίς εγγύηση και αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στο Κεντρικό Κέντρο Δικαιοσύνης στη Santa Ana.

Η έρευνα για τη δολοφονία είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά, εάν καταδικαστεί, ο Rojas-Moreno είναι αντιμέτωπος και με τη θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα