Ινδία: Γιατρός άφησε στη μέση το χειρουργείο γιάτι εκνευρίστηκε που δεν του σέρβιραν τσάι

Ινδία: Γιατρός άφησε στη μέση το χειρουργείο γιάτι εκνευρίστηκε που δεν του σέρβιραν τσάι

Ινδία: Γιατρός άφησε στη μέση το χειρουργείο γιάτι εκνευρίστηκε που δεν του σέρβιραν τσάι. O γιατρός πραγματοποιούσε προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις σε 8 γυναίκες της ίδιας οικογένειας.

Ένας γιατρός παράτησε στη μέση ένα χειρουργείο γιατί εκνευρίστηκε επειδή δεν του σέρβιραν τσάι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε τοπικό κέντρο υγείας στο Ναγκπούρ της κεντρικής Ινδίας, και ενώ ο εν λόγω γιατρός πραγματοποιούσε προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις σε 8 γυναίκες της ίδιας οικογένειας, αναφέρει το Sky News.

Αφού ολοκλήρωσε τα χειρουργεία σε τέσσερις από τις γυναίκες και χορήγησε αναισθησία στις άλλες ασθενείς, ο γιατρός φέρεται να ζήτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να του φτιάξουν ένα φλιτζάνι τσάι.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το ινδικό NDTV, αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο γιατρός να εκνευρίζεται και να εγκαταλείπει το χειρουργείο πριν ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες επεμβάσεις.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η επικεφαλής του περιφερειακού συμβουλίου της Ναγκπούρ έκανε λόγο για «πολύ σοβαρό περιστατικό» και τόνισε ότι σε βάρος του γιατρού πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Αν οι γιατροί εγκαταλείπουν τέτοια κρίσιμα χειρουργεία για ένα φλιτζάνι τσάι πρέπει να λογοδοτήσουν βάσει του άρθρου 304 του Ποινικού Κώδικα της Ινδίας», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι χειρουργικές επεμβάσεις στις υπόλοιπες γυναίκες που ήταν ήδη σε αναισθησία, επιστρατεύτηκε άλλος γιατρός, ενώ για το πρωτοφανές περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα