Εφιάλτης στον αέρα: Ταξίδευαν με την πόρτα του αεροπλάνου ανοιχτή. Βίντεο

Εφιάλτης στον αέρα: Ταξίδευαν με την πόρτα του αεροπλάνου ανοιχτή. Βίντεο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα βραζιλιάνικο συγκρότημα, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης είδαν την πόρτα του αεροπλάνου να ανοίγει στα 30.000 πόδια, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μόλις 30 λεπτά μετά την αναχώρηση του αεροπλάνου από το Σάο Λουίς με προορισμό την πόλη Σαλβαδόρ, σύμφωνα με το τοπικό μέσο «O Informante». 

Το μεσαίου μεγέθους τζετ μετέφερε το συγκρότημα του βραζιλιάνου τραγουδοποιού Tierry, αφού είχαν δώσει μια συναυλία που παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι. Ο Tierry, ο frontman του γκρούπ, δεν επέβαινε στο αεροσκάφος καθώς είχε αναχωρήσει με διαφορετική πτήση πριν από τους συνεργάτες του.

Την ώρα της πτήσης, ξαφνικά η πόρτα άνοιξε. Στα τρομακτικά πλάνα, τα μέλη του συγκροτήματος φαίνονται στην καμπίνα με την πόρτα ορθάνοιχτη.

 
Τελικά, ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει την πτήση και να κάνει αναγκαστική προσγείωση πίσω στο αεροδρόμιο Hugo da Cunha Machado στο Σάο Λουίς. Λίγο μετά την άφιξη, οι γιατροί ανέβηκαν στο αεροσκάφος και έλεγξαν τους επιβάτες, οι οποίοι ευτυχώς δεν υπέστησαν κανέναν τραυματισμό.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, με την ανακούφιση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μελών του, από την περιπέτεια που βίωσαν στον αέρα.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια για το άνοιγμα της πόρτας μετά την απογείωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα