Μαντλίν ΜαΚάν: Ελπίδες για λύση του θρίλερ – Τι ανακάλυψαν οι Αρχές σε τεχνητή λίμνη

Μαντλίν ΜαΚάν: Ελπίδες για λύση του θρίλερ – Τι ανακάλυψαν οι Αρχές σε τεχνητή λίμνη

Η έρευνα για την ανεύρεση στοιχείων ή και της σορού της Μαντλίν ΜαΚάν σε τεχνητή λίμνη στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας μπαίνει στην τελευταία ημέρα της, με τις Αρχές να είναι αισιόδοξες πως θα μπει τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κοριτσιού από το 2007.

Σύμφωνα με τους Times, υπάρχουν διασταυρωμένες μαρτυρίες πως ο νούμερο ένα ύποπτος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, αμέσως μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν βρισκόταν καθημερινά στην τεχνητή λίμνη Barragem do Arade.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πιθανότατα η Μαντλίν ήταν ζωντανή για δυο έως και τρεις ημέρες, πριν ο Μπρίκνερ την σκοτώσει.

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι Αρχές είχαν εντοπίσει κομμάτια ρούχων, ανάμεσά τους και ροζ πιτζάμες, κάτι που αναπτέρωσαν τις ελπίδες για τη λύση του θρίλερ.

Η Αστυνομία έλαβε πληροφορίες από άτομο, το οποίο δεν έχει δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα, το οποίο ήταν αυτό που τους υπέδειξε το σημείο.

Η λίμνη δεν έχει αρκετό νερό μέσα, κάτι που κάνει το έργο των Αρχών ευκολότερο ενώ στο σημείο δεν έχουν επιχειρήσει ούτε δύτες, οι οποίοι ωστόσο βρίσκονται στην περιοχή των ερευνών έτοιμοι να επιχειρήσουν.

Αυτό που δυσχεραίνει τις έρευνες είναι η πυκνή βλάστηση, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να λύσουν το αίνιγμα της εξαφάνισης της Μαντλίν.

«Είναι προφανές πως πιστεύουν ότι κάτι πάρα πολύ σημαντικό βρίσκεται εδώ και για αυτό επιμένουν στις έρευνες τους», ανέφερε πηγή κοντά στις έρευνες στην Sun.

Η Μαντλίν ΜαΚάν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με την οικογένειά της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η τεχνητή λίμνη απέχει λίγα χιλιόμετρα από εκεί ενώ στο παρελθόν υπήρχαν μαρτυρίες αναφορικά με ένα van που κινούνταν στην περιοχή και ανήκει στον Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα