Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν – Ξεκινούν νέες έρευνες

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν – Ξεκινούν νέες έρευνες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν καθώς οι πορτογαλικές Αρχές ξεκινούν νέες έρευνες σε τεχνητή λίμνη στο Αλγκάρβε.

Το κορίτσι, το οποίο είχε εξαφανιστεί μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου παραθέριζε με τους γονείς του το 2007 στο θέρετρο Praia da Luz, θεωρείται νεκρό από τις εισαγγελικές Αρχές ωστόσο δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για την σορό του

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η Daily Star, στις έρευνες θα βρεθούν και μέλη της Scotland Yard, ώστε να επιβλέψουν την πορεία τους.

Ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση, θεωρείται ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κρατείται σε γερμανικές φυλακές για εμπορία ναρκωτικών ωστόσο ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στην απαγωγή και δολοφονία του κοριτσιού.

H έρευνα θα επικεντρωθεί στην τεχνητή λίμνη Barragem do Arade, με τις Αρχές να οδηγούνται εκεί μετά από μαρτυρίες, οι οποίες θεωρήθηκαν αξιόπιστες. Μάλιστα, υπάρχει μαρτυρία γυναίκας που αναφέρει πως είδε το κορίτσι με έναν άντρα στο σημείο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα