Ιταλία: Η αντίδραση της Μελόνι στο άκουσμα του Bella Ciao

Ιταλία: Η αντίδραση της Μελόνι στο άκουσμα του Bella Ciao

Υπό τους ήχους του Bella Ciao υποδέχθηκαν αριστεροί συνδικαλιστές την πρωθυπουργό Μελόνι που μίλησε στο συνέδριό τους
Με το αντιφασιστικό τραγούδι Bella Ciao υποδέχθηκαν οι αριστεροί συνδικαλιστές τη Τζόρτζια Μελόνι, στο συνέδριο της συνομοσπονδίας Cgil.

Με ειρωνικούς μορφασμούς αντέδρασε η πρωθυπουργός και αρχηγός των ακροδεξιών Αδελφών της Ιταλίας, ενώ στη συνέχεια τους είπε ότι δεν ιδρώνει το αυτί της γιατί έχει συνηθίσει στις αποδοκιμασίες από τότε που ήταν 16 ετών.

Αυτό που δεν είπε είναι ότι στα εφηβικά της χρόνια ήταν μέλος νεοφασιστικής οργάνωσης και δήλωνε οπαδός του Μουσολίνι. Σήμερα συγκυβερνά με τους Σαλβίνι και Μπερλουσκόνι.

Με σύλληψη για δωροδοκία πορνοστάρ κινδυνεύει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε ότι η εισαγγελία της Νέας Υόρκης σχεδιάζει να τον συλλάβει την προσεχή Τρίτη σε σχέση με την δωροδοκία της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016 ώστε να μην αποκαλύψει ότι είχαν σχέση.

Ο τότε δικηγόρος του έχει ομολογήσει ότι έδωσε εκ μέρους του Τραμπ 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ για να κρατήσει κλειστό το στόμα της.

Ο πρώην πρόεδρος που φιλοδοξεί να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο στις επόμενες εκλογές, ισχυρίζεται ότι εισαγγελείς, το κατεστημένο, αριστεριστές, ο Σόρος κλπ συνωμοτούν για να τον καταστρέψουν πολιτικά, ενώ καλεί τους πατριώτες Αμερικανούς να βγουν στους δρόμους για να σώσουν τον ίδιο και τη χώρα.

Εάν όντως συλληφθεί ο Τραμπ θα είναι ο πρώτος πρώην ή εν ενεργεία πρόεδρος που συλλαμβάνεται μετά τον Οδυσσέα Γκράντ που συνελήφθη το 1876 γιατί έτρεχε υπερβολικά με την άμαξά του στους δρόμους της Ουάσιγκτον.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα