Σεισμός στην Τουρκία: Ένα ακόμη κοριτσάκι απεγκλώβισε από τα χαλάσματα η ΕΜΑΚ

Σεισμός στην Τουρκία: Ένα ακόμη κοριτσάκι απεγκλώβισε από τα χαλάσματα η ΕΜΑΚ

Ένα ακόμη θαύμα στα ερείπια του φονικού σεισμού .... Η ΕΜΑΚ έβγαλε ζωντανό από τα συντρίμμια 11χρονο παιδί.

Την ίδια ώρα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τα φονικά Ρίχτερ.

Συνεχίζεται η "μάχη" των Ελλήνων Πυροσβεστών της ΕΜΑΚ για να σώσουν επιζώντες από τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Β. Συρία

Το απόγευμα της Τρίτης οι κάμερες κατέγραψαν συγκλονιστικά στιγμιότυπα, από τις προσπάθειες των μελών της ελληνικής ΕΜΑΚ, καθώς κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό από τα χαλάσματα ακόμα ένα ανήλικο κορίτσι στην Αντιόχεια.

Συγκεκριμένα, ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες - και μετά από πολλές ώρες σκληρής προσπάθειας - το απόγευμα της Τρίτης οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν ένα ακόμη κοριτσάκι από τα συντρίμμια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 11χρονο κορίτσι.

Σημειώνεται πως οι ελληνικές δυνάμεις έχουν χωριστεί σε μικρότερες ομάδες και επιχειρούν από σημείο σε σημείο, κόντρα στο χρόνο.

Σεισμοί σε Τουρκία-Συρία: Ερείπια, εγκλωβισμένοι και απόγνωση - Δραματική αύξηση των θυμάτων

 Νωρίτερα, τα μέλη της ΕΜΑΚ διέσωσαν έναν 50χρονο, στην πόλη Χατάι.

Οι Έλληνες διασώστες ανέσυραν νεκρό ένα μικρό κοριτσάκι, παιδί του 50χρονου, ενώ αμέσως μετά επιχείρησαν για την διάσωση της μικρής αδελφής του κοριτσιού, ηλικίας 6 ετών και ακόμη ενός άνδρα που είναι εγκλωβισμένος δίπλα του.

Η 6χρονη ήταν αγκαλιασμένη με την αδελφούλα της, που δυστυχώς ανασύρθηκε απο τα χαλάσματα έχοντας χάσει την ζωή της.

Η 6χρονη που βρισκόταν κάτω απο τα ερείπια ενός κλιμακοστασίου τελικώς ανασύρθηκε ζωντανή, σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στα στελέχη της ελληνικής αποστολής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα