Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοούνται ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ και ο διεθνής εξτρέμ Κρίστιαν Ατσού

Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοούνται ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ και ο διεθνής εξτρέμ Κρίστιαν Ατσού

Ο πρόεδρος της ομάδας διέψευσε την αρχική είδηση ότι ο Εγιούπ Τουρκασλάν είχε ανασυρθεί νεκρός.

Ένας από τους χιλιάδες αγνοούμενους από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία είναι και ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν. Οι διασώστες κατάφεραν να βρουν τη σύζυγό του μέσα από συντρίμμια αλλά όχι τον ίδιο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι ανασύρθηκε νεκρός, σύμφωνα με το «EHA MEDYA».

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ομάδας διέψευσε την είδηση: “Η είδηση ότι πέθανε ο Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν δεν είναι αληθινή. Οι ομάδες διάσωσης πρέπει να κάνουν διάλειμμα γιατί υπάρχουν και μετασεισμοί. Προσευχόμαστε να φτάσουμε στον αδελφό μας με ασφάλεια, περιμένουμε προσευχές και από εσάς».

Επίσης αγνοείται και ο Γκανέζος διεθνής εξτρέμ Κρίστιαν Ατσού, ο οποίος είχε περάσει από την Τσέλσι, όπως και ο αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Τανέρ Σαβούτ.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια πολυκατοικίας, δύο ποδοσφαιριστές και ένα μέλος της Χατάισπορ, ομάδας που εδρεύει στο τμήμα της χώρας που επλήγη περισσότερο από τον Εγκέλαδο. Πρόκειται για τους Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ, τους οποίους έβγαλαν οι διασώστες, όπως και τον Κερίμ Αλιτσί, μέλος του τεχνικού τιμ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα