Πρίγκιπας Χάρι: Persona non grata στη στέψη του πατέρα του; – «Δεν είναι ευπρόσδεκτος» λένε πηγές

Πρίγκιπας Χάρι: Persona non grata στη στέψη του πατέρα του; – «Δεν είναι ευπρόσδεκτος» λένε πηγές

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του πατέρα του, υπό το φως του μπαράζ επιθέσεων κατά της οικογένειάς του στο νέο του βιβλίο, ισχυρίστηκε μια πηγή.

Δεν είναι σαφές εάν ο Κάρολος θα καλέσει τον μικρότερο γιο του στη στέψη ή αν ο πρίγκιπας Χάρι θα δεχόταν. Ο Δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές στις ΗΠΑ να κοροϊδεύει το βασιλικό πρωτόκολλο για να προωθήσει τα best seller απομνημονεύματά του, Spare.

Η οικογένειά του φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί και να έχει πληγωθεί από τις λεπτομέρειες που έχει αποκαλύψει στο κοινό με τις προσωπικές του… πινελιές.

Μια πηγή είπε στην The Sun : «Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των Edward και Anne. Δεν θέλουν οι ιδιωτικές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της στέψης να μπουν στην επόμενη έκδοση βιβλίου».

Η στέψη – η οποία απέχει μόλις 16 εβδομάδες – θα είναι πιο λιτή από αυτές που γίνονταν στο παρελθόν και θα αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες του βασιλιά Καρόλου για μια νέα σελίδα στη μοναρχία. Το παλάτι δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει τα σχέδια για την τελετή και η λίστα των καλεσμένων δεν έχει ακόμα συμφωνηθεί.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η εκδήλωση «θα αντικατοπτρίζει τον ρόλο του μονάρχη του σήμερα» και «κοιτάζει προς το μέλλον, ενώ θα έχει τις ρίζες του σε μακροχρόνιες παραδόσεις».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ο Κάρολος δεν θέλει να παρευρεθεί ο Χάρι στον εορτασμό της 6ης Μαΐου.

Θα ήταν πολύ «δύσκολο γι’ αυτούς [τους Σάσεξ]» να παρευρεθούν, ισχυρίστηκε μια βασιλική πηγή που είναι κοντά στην οικογένεια, μετά τα «όσα ειπώθηκαν».

Η πηγή εξήγησε ότι η οικογένεια αναμένει ότι οι Σάσεξ θα αρνηθούν ευγενικά με μια δικαιολογία να πάνε, ακόμη κι αν προσκληθούν τελικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα