Στο στόχαστρο του πρίγκιπα Χάρι και η Καμίλα - Την χαρακτηρίζει κακιά και επικίνδυνη

«Κακιά» και «επικίνδυνη» χαρακτηρίζει τη μητριά του Καμίλα ο Χάρι στις συνεντεύξεις του λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Spare».

«Τίποτα από αυτά που έχω γράψει και έχω συμπεριλάβει δεν αποσκοπούσε ποτέ στο να βλάψει την οικογένειά μου» δηλώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

Επιμένει να λέει ότι δεν έχει σκοπό να βλάψει την οικογένειά του όμως συνεχίζει να ρίχνει πυρά που καίνε την βασιλική οικογένεια.

Συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι έχουν προβληθεί και στις δύο μεριές του Ατλαντικού, με τον Δούκα του Σάσεξ να εξαπολύει νέα πυρά για την οικογένειά του.

Στις νέες του συνεντεύξεις σειρά έχει η νυν βασιλική σύζυγος Καμίλα, που χαρακτηρίζει κακιά και … επικίνδυνη.

«Με την οικογένεια να βρίσκεται στο επίκεντρο και την ίδια να προσπαθεί να γίνει βασιλική σύζυγος, οπωσδήποτε θα υπήρχαν άνθρωποι ή “πτώματα” στην άκρη του δρόμου» λέει ο ίδιος.

Ο Χάρι περιγράφει μάλιστα τον εαυτό του ως θύμα των συνωμοσιών της βάζοντας και αυτή στο στόχαστρό του.

-Ήταν η κακιά. Ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους. Είχε ανάγκη να βελτιώσει την εικόνα της.
-Εσύ και ο αδελφός σου ζητήσατε από τον πατέρα σας να μην παντρευτεί την Καμίλα;
-Ναι..
-Γιατί;
-Δεν νομίζαμε ότι ήταν αναγκαίο. Θεωρούσαμε ότι θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό.

Η κόντρα για την Μέγκαν
Προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι δεν έφταιγε η σύζυγός του για τις εντάσεις στο παλάτι και κατηγορεί τον αδερφό του ότι από μικρός προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί.

-Όταν ήσασταν στο ίδιο σχολείο, ο αδερφός σου σου είπε να προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζεστε.
-Ναι και εκείνη την ώρα πληγώθηκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Ήμασταν στο ίδιο σχολείο.

Κατηγορεί τον πατέρα του αλλά και τον αδελφό του οτι δεν δίστασαν να «συνεργαστούν με τον διάβολο», όπως χαρακτήρισε τον σκανδαλοθηρικό τύπο, προκειμένου να ενισχύσουν τα δικά τους συμφέροντα.

«Νόμιζα ότι οι τέσσερις μας θα κάναμε ακόμα πιο ισχυρό το δέσιμό μου με του Ουίλιαμ, ότι θα συνεργαζόμασταν. Πριν ακόμη εμφανιστεί η Μέγκαν, όποια κι αν θα ήταν η σύντροφός μου. Πάντα ήλπιζα ότι οι τέσσερις μας θα προχωρούσαμε μαζί. Όμως πολύ σύντομα η όλο αυτό μετατράπηκε σε διαμάχη μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ» σημειώνει ο Χάρι.

Έτσι κατηγορεί για «στερεότυπα» Ουίλιαμ και Κέιτ απέναντι στη Μέγκαν Μαρκλ και περιγράφει πως αναφέρονταν στην τότε σύντροφό του.

«Ήταν Αμερικανίδα, ηθοποιός, διαζευγμένη, μιγάδα. Όλο το διαφορετικό παρελθόν της και ό,τι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει» αναφέρει ο Χάρι.

Και για άλλη μια φορά ο Χάρι επαναλαμβάνει ότι η απόφασή του να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν γιατί δεν ήθελε η ιστορία να επαναληφθεί με τον ίδιο να μένει χήρος και το παιδί του χωρίς μητέρα.

megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα