ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Νεκρά και τα πέντε μέλη μιας οικογένειας, καθώς άνδρας στο Φοίνιξ των ΗΠΑ σκότωσε τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ο 44χρονος Jasen Michael Hudgens αφαίρεσε τις ζωές της 40χρονης Marla Jordan Hudgens, του 3 ετών γιου τους Christopher και των 6 μηνών διδύμων τους, Gwen και Faye.

Κατά συγκλίνουσες πληροφορίες, η νταντά των παιδιών ήταν εκείνη που βρήκε τα πτώματα και κάλεσε την αστυνομία.

Οι Αρχές αναφέρουν πως στο οίκημα εντοπίστηκαν ανοιχτές φιάλες προπανίου. Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν έκανε λόγο για «άτομο χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι και έντονη μυρωδιά αερίου», όταν, όμως, έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν «πολλούς νεκρούς».

Αφότου η αστυνομία διαβεβαιώθηκε πως δεν υπήρχε κίνδυνος λόγω διαρροής αερίου, άρχισε έρευνα στο σπίτι. Τα πτώματα μητέρας και παιδιών δεν είχαν κάποιο εμφανές τραύμα, ωστόσο ο πατέρας φαίνεται ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Συνεργάτης και φίλος της 40χρονης εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για την απώλειά της, λέγοντας στο People: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τη θλίψη για την απώλεια της φίλης, συναδέλφου και συνεργάτιδάς μας, Marla Hudgens, και της οικογένειάς της».

«Η Marla ήταν μια παθιασμένη δικηγόρος και συνήγορος των πελατών της. Ήταν μια εξίσου παθιασμένη ηγέτης που εργαζόταν ακούραστα για να κάνει την εταιρεία μας καλύτερη. Αλλά περισσότερο από αυτό, η Marla ήταν μια στοργική μητέρα και πιστή φίλη. Ο αντίκτυπος αυτής της απώλειας στην κοινότητα και στην εταιρεία μας είναι ανυπολόγιστος» επεσήμανε ο ίδιος.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα