Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα: Επικό σημείωμα από ακτιβιστές στον τάφο των γονιών του Πούτιν

Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα: Επικό σημείωμα από ακτιβιστές στον τάφο των γονιών του Πούτιν

Άγνωστοι ακτιβιστές άφησαν σημείωμα το πρωί της Τρίτης (27/9) στον τάφο των γονιών του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι ακτιβιστές μετέβησαν στο νεκροταφείο Σεραφίμσκι στην Αγία Πετρούπολη, όπου άφησαν ένα σημείωμα με το οποίο εξέφραζαν τα παράπονά τους στους νεκρούς γονείς του Πούτιν για τον γιο τους.

Η φωτογραφία με τη δράση αυτή αναρτήθηκε στο κανάλι Telegram της Φεμινιστικής Αντιπολεμικής Αντίστασης, μιας οργάνωσης που διοργανώνει καλλιτεχνικές δράσεις και δράσεις διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

«Μια άγνωστη ομάδα ατόμων απευθύνθηκε στους γονείς ενός αγοριού, ζητώντας τους να λάβουν μέτρα διαπαιδαγώγησης για το γιο τους», αναφέρεται στην ανάρτηση στο Telegram.

Η έκκληση προς τους αποβιώσαντες γονείς του Ρώσου προέδρου είναι μια σελίδα από ένα ημερολόγιο μαθητή με το ακόλουθο κείμενο: «Αξιοσέβαστοι γονείς. Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα! Παραλείπει τα μαθήματα Ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα!».


Η φωτογραφία με τη συγκεκριμένη δράση δημοσιεύθηκε επίσης στο κανάλι που διατηρεί το «Κόμμα των Νεκρών» στο Telegram. Νωρίτερα, είχαν γίνει έρευνες στα σπίτια των ακτιβιστών αυτής της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το «Κόμμα των Νεκρών» έχει πραγματοποιήσει, επίσης, αντιπολεμικού περιεχομένου καλλιτεχνικές δράσεις και στο νεκροταφείο Πισκαριόφσκοε, που είναι νεκροταφείο μνημείο πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι γονείς του Ρώσου προέδρου, επίσης Βλαντίμιρ Πούτιν και Μαρία Σεμόλοβα (Πούτινα), απεβίωσαν το 1999 και το 1998, αντίστοιχα, πριν ακόμη ο γιος τους γίνει πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα