Πούτιν: Εξουθενωμένος, κοιμήθηκε σε επίσημη συνάντηση και έκοψαν το live – Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του

Πούτιν: Εξουθενωμένος, κοιμήθηκε σε επίσημη συνάντηση και έκοψαν το live – Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του

Αναζωπυρώνονται οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς  σε συνάντηση στο Κρεμλίνο φαίνεται να κλείνει τα μάτια και να κοιμάται. 
Το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου δείχνει πρησμένο και είναι εμφανώς καταβεβλημένος, στη συνάντηση που είχε με το υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

Η συνάντηση έγινε μπροστά στις κάμερες και ο 69χρονος Πούτιν, που φημολογείται ότι ακολουθεί αγωγή για να αντιμετωπίσει ένα αδιευκρίνιστο πρόβλημα καρκίνου, κάποια στιγμή δείχνει να χάνει την επαφή με το περιβάλλον και να κλείνει τα μάτια.
Αμέσως η κάμερα κλείνει, προφανώς για να μην καταγραφεί η εικόνα του καταβεβλημένου ηγέτη.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε στο γραφείο του με τον υπουργό Άμυνας, για να συγχαρεί τις ένοπλες δυνάμεις για τις επιτυχίες τους στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας.

Ο Πούτιν απευθυνόμενος στον Σεργκέι Σόιγκου εκφράζει την ικανοποίησή του για τις στρατιωτικές επιτυχίες στο Λουχάνσκ, λέει πως οι στρατιώτες «πρέπει να ξεκουραστούν και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους» στο πεδίο, αλλά στη συνέχεια φαίνεται να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του και κλείνει τα μάτια.

Η μετάδοση της εικόνας σταματάει απότομα σε αυτό το σημείο και το τελευταίο πλάνο με το πρόσωπο του Πούτιν έρχεται να πυροδοτήσει νέο γύρο φημών για επιδείνωση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα