ΗΠΑ: Νεαρός σπρώχνει 52χρονη στις ράγες του μετρό

ΗΠΑ: Νεαρός σπρώχνει 52χρονη στις ράγες του μετρό

Πληθαίνουν καθημερινά τα αναίτια περιστατικά βίας και πυροβολισμών στις ΗΠΑ. Κάμερα ασφαλείας στο μετρό της Νέας Υόρκης κατέγραψε μεγαλόσωμος άνδρας να πλησιάζει μια γυναίκα από πίσω και να την πετά χωρίς λόγο στις ράγες.
Τη σοκαριστική στιγμή που ένας νεαρός σπρώχνει στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης μια γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Η 52χρονη γυναίκα περπατά αμέριμνη στην αποβάθρα o δράστης εμφανίζεται ξαφνικά και την πετά σαν τσουβάλι μέσα στις ράγες Τα άτομα που βρίσκονταν στον σταθμό έσπευσαν να βοηθήσουν την τρομαγμένη γυναίκα να ανέβει ξανά στην πλατφόρμα, ο συρμός ήταν αρκετά μακριά και έτσι αποφεύχθηκε η τραγωδία.

Φλόριντα
Τα περιστατικά βίας αλλά και οι πυροβολισμοί έχουν αυξηθεί κατακόρυφα ακόμα και μετά την τραγωδία με 20 παιδιά νεκρά στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας. Αγόρι δύο ετών σκότωσε από ατύχημα τον πατέρα του στη Φλόριντα, όταν τον πυροβόλησε στην πλάτη με πιστόλι που είχε αφεθεί στο δωμάτιο όπου βρισκόταν χωρίς επίβλεψη από τους γονείς του.

Οι 124 νεκροί σε τουλάχιστον 300 σια περιστατικά μόνο μέσα σε μία μέρα έχουν αυξήσει την ένταση μεταξύ των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών όπου σε κάθε δημόσια εμφάνιση προκαλείται καυγάς.

Το κύμα της ένοπλης βίας – που διχάζει ακόμα τις ΗΠΑ – συνεχίζει να αφαιρεί αθώες ζωές χωρίς αιτία όσο δε βρίσκεται κοινή πολιτική για τον έλεγχο τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα