Nέο μήνυμα Ζελένσκι: Υπερασπιζόμαστε τη χώρα για 15η ημέρα, δεν θα γίνουμε σκλάβοι ποτέ

Nέο μήνυμα Ζελένσκι: Υπερασπιζόμαστε τη χώρα για 15η ημέρα, δεν θα γίνουμε σκλάβοι ποτέ

Δεν γίναμε σκλάβοι και δεν θα γίνουμε ποτέ, δήλωσε σε νέο διάγγελμα του ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, λίγες ώρες μετά την άκαρπη συνάντηση Λαβρόφ - Κουλέμπα στην Αττάλεια.

Νέο μήνυμα στους συμπατριώτες του που συνεχίζουν να αντιστέκονται στη Ρωσία για 15η ημέρα μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έστειλε ο πρόεδρος Ζελένσκι. 

«τη χώρα μας για 15η μέρα. Σηκωθήκαμε όρθιοι. Ο ουκρανικός στρατός αντεπιτίθεται σε βασικές κατευθύνσεις. Χάρη στους στρατιωτικούς, εθνοφύλακες, συνοριοφύλακες, αστυνομικούς και όλους όσοι μπήκαν στην άμυνα, δεν γίναμε σκλάβοι. Και δεν θα είμαστε ποτέ. Γιατί αυτό είναι το πνεύμα μας, αυτή είναι η μοίρα μας, αναφέρει στο μήνυμά του.

«Υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας για 15η μέρα. Σηκωθήκαμε όρθιοι. Ο ουκρανικός στρατός αντεπιτίθεται σε βασικές κατευθύνσεις. Χάρη στους στρατιωτικούς, εθνοφύλακες, συνοριοφύλακες, αστυνομικούς και όλους όσους μπήκαν στην άμυνα, δεν γίναμε σκλάβοι. Και δεν θα είμαστε ποτέ.
Γιατί αυτό είναι το πνεύμα μας, αυτή είναι η μοίρα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζελένσκι.

 Ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε επίσης πως: «η βομβιστική επίθεση στο νοσοκομείο της Μαριούπολης σκότωσε τρία άτομα, ανάμεσά τους ένα παιδί. Ο ισχυρισμός της Ρωσίας ότι το νοσοκομείο δεν είχε ασθενείς είναι ψέμα, όπως λένε πάντα ψέματα».

Επικοινωνίες Πούτιν με Μακρόν και Σολτς για Ουκρανία – Ζήτησαν κατάπαυση του πυρός

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα