Τουρκία: Ξυλοκόπησε άγρια το 2 μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε

Τουρκία:  Ξυλοκόπησε άγρια το 2 μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε

Συγκλονισμένη η Τουρκία από την αποτρόπαια πράξη πατέρα που ξυλοκόπησε το 2 μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε, στο Γκαζαντιέπ.
Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σοκάρει. Ο πατέρας, του μόλις 2 μηνών βρέφους, ξυλοκοπά άγρια το μωρό απλώς επειδή κλαίει.

Η καταγραφή της σκληρής σκηνής έγινε από κάμερα κινητού τηλεφώνου που είχε αφήσει κρυφά ανοιχτή η μητέρα του άτυχου παιδιού πριν φύγει από το σπίτι.

Στο βίντεο ακούγεται το μωρό να κλαίει σπαρακτικά με τον πατέρα του να το γρονθοκοπά με μανία στο κορμί και στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκληρή κακοποίηση του βρέφους σταμάτησε όταν η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι και άρπαξε από το μωρό από τα χέρια του άνδρα.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμοραγία και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

«Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή»
Η μητέρα, Σέμρα Γκόκ, δήλωσε σε δημοσιογράφους με δάκρυα στα μάτια ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και ότι η επιθυμία της είναι ο σύζυγός της να λάβει τη μέγιστη δυνατή τιμωρία.

«Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί», δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών αναφέρει ότι ο δράστης συνελήφθη και ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε να τιμωρηθεί υποδειγματικά.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα