Βρετανία: Κανείς δεν μ’ αγαπά - Σοκάρει το βίντεο με τον 6χρονο που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του

Βρετανία: Κανείς δεν μ’ αγαπά - Σοκάρει το βίντεο με τον 6χρονο που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που έχει σοκάρει τη Βρετανία, αναφορικά με την συστηματική κακοποίηση και εν τέλει δολοφονία του 6χρονου Άρθουρ από τον ίδιο του τον πατέρα και τη θετή μητέρα του.

 Στο δικαστήριο προβλήθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του παιδιού. Σε αυτό ο 6χρονος είναι εμφανώς υποσιτισμένος και με δυσκολία καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του. Αρκετές φορές χάνει την ισορροπία του και προσπαθεί να κρατηθεί από έπιπλα. Κλαίει ασταμάτητα και επαναλαμβάνει τη φράση “κανείς δεν μ’ αγαπά”.

Σε ηχητικά κλιπ το αγόρι ακούγεται επίσης να λέει «κανείς δεν πρόκειται να με ταΐσει» επτά φορές μέσα σε 44 δευτερόλεπτα.

 Οι εισαγγελείς τόνισαν ότι οι ατελείωτες εβδομάδες σκληρότητας κατά του παιδιού κορυφώθηκαν σε μια τελική και θανατηφόρα επίθεση, την ημέρα που καταγράφηκε το βίντεο που είδε το δικαστήριο. Ο θάνατος του μικρού Άρθουρ επήλθε τελικά από χτυπήματα στο κεφάλι.

 Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί την ενοχή τους σχετικά με τις πολλαπλές κατηγορίες κακοποίησης, αλλά και την κατηγορία της δολοφονίας που αντιμετωπίζουν.

Οι εισαγγελείς στο δικαστήριο του Κάβεντρι Κράουν υποστήριξαν ότι το παιδί υποβλήθηκε σε εβδομάδες «συστηματικής κακοποίησης» στα χέρια του πατέρα του, Τόμας Χιουζ, 29 ετών, και της θετής μαμάς του Έμμα Τάστιν, 32 ετών.

ΠΗΓΗ: Daily Mail – Mirror

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα