Σοκ: 12χρονη μεταφέρθηκε με στομαχόπονο στο νοσοκομείο, όπου γέννησε το μωρό του αδελφού της

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ουαλίας η υπόθεση ενός 12χρονου κοριτσιού, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο με στομαχόπονο, για να γεννήσει λίγη ώρα αργότερα το μωρό του αδελφού της, που την είχε βιάσει.

Το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών όταν ο 14χρονος αδελφός της τη βίασε στο σπίτι της οικογένειας, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο του Σουόνσι.

Tα δύο αδέλφια μεγάλωναν, όπως είπε ο συνήγορος του 14χρονου, σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, με θολά σeξουαλικά όρια και τους γονείς να ασκούν ελάχιστο έλεγχο στα παιδιά τους και να δημιουργούν μια κουλτούρα μυστικοπάθειας και ψεμάτων.

Ο δράστης, που είναι τώρα 16 ετών, είχε δηλώσει προηγουμένως ένοχος σε δύο κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η υπόθεση βγήκε στο φως όταν το κορίτσι διακομίστηκε χαράματα σε νοσοκομείο του Καρμάρτενσιρ με σοβαρό στομαχόπονο και δύο ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα μωρό. Μια μαία ρώτησε προσεκτικά τη μικρή αν είχε κάνει σeξ κι εκείνη απάντησε ότι δεν γνώριζε. Όταν τη ρώτησε αν είχε συναινέσει σε αυτό, η 12χρονη είπε ότι δεν ήταν σίγουρη.

Η εισαγγελέας ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν είναι σαφές κατά πόσον το κορίτσι είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν έγκυος, αφού σε αντίθεση με όσα είπε στη μαία, κάποιοι την άκουσαν να λέει σε άλλα άτομα στο νοσοκομείο ότι το γνώριζε.

Ο αδελφός της κατέθεσε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι πάλευε για πλάκα με τη μικρή, την ώρα που απουσίαζαν οι γονείς τους, και στη συνέχεια ανέβηκαν στην κρεβατοκάμαρα στον πάνω όροφο, όπου συνέχισαν το παιχνίδι, άρχισαν τα φιλιά, έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν σeξ.

Η εισαγγελέας παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο δράστης χρησιμοποίησε απειλές ή εξανάγκασε την αδελφή του.

Το κορίτσι, σε δήλωσή του που διαβάστηκε στο δικαστήριο, ανέφερε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της και ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να ζήσει κανονικά, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, κι εύχεται το μωρό να ζήσει μια άνετη ζωή.

Ο συνήγορος του 16χρονου είπε ότι ο πελάτης του από την ηλικία των 10 ετών εκτίθετο σε ποpνογραφικό υλικό μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ τώρα ζει με θετούς γονείς, ανταποκρίνεται στη θετική επιρροή τους και έχει τύψεις για όσα έγιναν, πρόσθεσε. Κάλεσε δε το δικαστήριο να ακολουθήσει τις εισηγήσεις ειδικών και να μην επιβληθεί ποινή κάθειρξης στον πελάτη του.

Το δικαστήριο έθεσε τελικά τον έφηβο δράστη υπό διετή επιτήρηση των Αρχών, ενώ θα παραμείνει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων για 30 μήνες

.e-radio.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα