Οργή στην Τουρκία για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά στις Οινούσσες

Οργή στην Τουρκία για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά στις Οινούσσες

Η Ελλάδα έκανε άσκηση στο υπό κατοχή νησί μας ... O Χαρδαλιάς, πόζαρε με τη Σμύρνη να φαίνεται στο βάθος, ήταν μερικοί από τους τίτλους τουρκικών εφημερίδων.

Την οργή της Τουρκίας προκάλεσε η παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά, στις Οινούσσες για την άσκηση Παρμενίων 2021 στα τουρκικά Μέσα ενώ υπήρξε και παραλήρημα αναφέροντας πως το νησί είναι «κατεχόμενο» από την Ελλάδα

Η Ελλάδα έκανε άσκηση στο υπό κατοχή νησί μας, αναφέρει ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu, σχολιάζοντας πως ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, πόζαρε με τη Σμύρνη να φαίνεται στο βάθος.

Και η φιλοκυβερνητική Yeni Safak χαρακτηρίζει τις Οινούσσες νησί της Τουρκίας, αναφέροντας: Η Ελλάδα πραγματοποίησε άσκηση στο τουρκικό έδαφος του νησιού Koyun (Οινούσσες). Ο υφυπουργός Άμυνας Χαρδαλιάς πόζαρε στο νησί με τη Σμύρνη να φαίνεται πίσω του και μοιράστηκε αυτή την εικόνα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Κάθε νησί, κάθε μικρό νησί, κάθε βραχονησίδα, μια ελληνική πατρίδα. Είμαστε παντού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα