Ολυμπιακοί Αγώνες: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης υπόσχονται οι Ιάπωνες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης υπόσχονται οι Ιάπωνες

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής, Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη, προετοιμάζονται για την πιο μεγάλη στιγμή τους.
Τα αεροπλάνα σχηματίζουν τους Ολυμπιακούς Κύκλους στον ουρανό του Τόκιο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι έτοιμοι να αρχίσουν και στην ελληνική αποστολή υπάρχει αισιοδοξία για καλά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, επισκέφθηκε το ολυμπιακό χωριό και συνομίλησε με τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη, τους δύο σημαιοφόρους της ελληνικής ομάδας στην αυριανή τελετή έναρξης.

Ο Πύρρος Δήμας βρίσκεται στο Τόκιο ως προπονητής της αμερικανικής ομάδας άρσης βαρών, δίχως να νοσταλγεί ιδιαίτερα το ένδοξο παρελθόν του ως αθλητής.

Λίγες ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Αγώνων, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της, Κεντάρο Κομπαγιάσι, απολύθηκε. Ο λόγος; Ένα αστείο που είχε κάνει για το Ολοκαύτωμα τη δεκαετία του 1990, αλλά επανήλθε στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες.

Οι διοργανωτές υπόσχονται μια φαντασμαγορική τελετή, την οποία θα παρακολουθήσουν από κοντά μόνο 950 άτομα, επίσημοι και δημοσιογράφοι. Μεταξύ αυτών και 15 αρχηγοί κρατών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα