ΗΠΑ: Νεκρή με τραύμα από πυροβολισμό η γνωστή πopvoστάρ Dahlia Sky

ΗΠΑ: Νεκρή με τραύμα από πυροβολισμό η γνωστή πopvoστάρ Dahlia Sky

Η γνωστή ηθοποιός ερωτιkών ταινιών Dahlia Sky βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της φέροντας τραύμα από πυροβολισμό την Τετάρτη (14/7). Ήταν 31 ετών.
Η Sky εργαζόταν στη βιομηχανία του πορvo επί δέκα χρόνια και τον Αύγουστο θα έκλεινε τα 32, σύμφωνα με το Adult Video News, το οποίο και επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

 Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως πιθανή αυτοκτονία. Η Sky φέρεται να είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε τελικό στάδιο και έδινε μάχη με την κατάθλιψη.

Το πτώμα της Sky βρέθηκε στο όχημα περίπου στις 8 μ.μ. της 30ης Ιουνίου στην περιοχή Devonshire της κοιλάδας San Fernando Valley, δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές. Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

 Η Sky ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία των ερωτιkών ταινιών το 2010 με το όνομα Bailey Blue -το άλλαξε το 2014 μετά από μια διαμάχη με εταιρεία ρούχων που είχε κατοχυρώσει το ίδιο όνομα- και έχει λάβει διάφορα βραβεία. Μίλαγε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού και την κατάθλιψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα