Ινδία: Πέθανε η νύφη την ώρα του γάμου και την αντικατέστησε η αδελφή της!

Δεν το χωράει ο νους, αυτό που συνέβη κατά την διάρκεια ενός γάμου στην πολιτεία Ούταρ Πραντές Ινδία.

Η χαρά και η ευτυχία δύο οικογενειών έγινε θλίψη όταν η νύφη πέθανε την ώρα της τελετής και αντικαταστάθηκε από την μικρότερη αδελφή της.

Η άτυχη Σουρμπί υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της τελετής, λίγα λεπτά αφού είχε ανταλλάξει με τον γαμπρό τις παραδοσιακές κορδέλες φτιαγμένες από λουλούδια.

Ο θάνατος της νύφης κανονικά έπρεπε να σημάνει και το τέλος της γαμήλιας τελετής, όμως οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού πήραν μια διαφορετική απόφαση.

Συμφώνησαν να αντικαταστήσουν την αδικοχαμένη νύφη με μια απο τις αδερφές της και να συνεχιστεί ο γάμος.

«Δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτήν την κατάσταση… Και οι δύο οικογένειες κάθισαν κάτω να συζητήσουν. Κάποιος πρότεινε να παντρευτεί η μικρότερη αδελφή μου, Νίσα, τον γαμπρό. Μετά από συζήτηση, και οι δυο οικογένειες συμφώνησαν» σημείωσε ο αδελφός της Σουρμπί μιλώντας στη DailyMail.

Η σορός ήταν στο διπλανό δωμάτιο
 Η σορός της γυναίκας που αρχικά προοριζόταν για σύζυγος βρισκόταν σε ένα διπλανό δωμάτιο από τον χώρο που διαδραματιζόταν ο γάμος.

«Η μία κόρη κειτόταν νεκρή στο ένα δωμάτιο, την ώρα που στόλιζαν την άλλη κόρη για τον γάμο στο διπλανό. Πρώτη φορά βιώνουμε τόσο ανάμικτα συναιστήματα. Δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε τη θλίψη για τον θάνατο, ούτε τη χαρά για τον γάμο» τόνισε ο θείος της νύφης, Ατζάμ Σινγκ.

Αμέσω μετά τον γάμο η οικογένεια είπε το τελευταίο αντίο στην κόρη που έχασε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα