Τραγικός θάνατος 9χρονης από σφαίρα την ώρα που έπαιζε σε τραμπολίνο

Τραγικός θάνατος 9χρονης από σφαίρα την ώρα που έπαιζε σε τραμπολίνο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μικρό κορίτσι που δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε με άλλα παιδιά σε γειτονιά στη Μινεάπολις των ΗΠΑ.

Η 9χρονη Trinity Ottoson-Smith πυροβολήθηκε την ώρα που έπαιζε σε ένα τραμπολίνο το Σάββατο 15 Μαΐου. Ο δράστης βρισκόταν σε ένα κόκκινο όχημα που απομακρύνθηκε από το σημείο αφότου πυροβόλησε εναντίον μιας κατοικίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Τις τελευταίες 12 ημέρες έδωσε μάχη για τη ζωή της και σήμερα η μάχη αυτή έλαβε τέλος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μινεάπολις, John Elder. Το παιδί έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Μετά τον πυροβολισμό της στο κεφάλι, η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο North Memorial Health, όπου παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση για κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, προτού υποκύψει στα τραύματά της.

Ο Elder δήλωσε για το τραγικό περιστατικό: «Οι αστυνομικοί μας που έφτασαν στο σημείο με το 9χρονο κορίτσι σοβαρά τραυματισμένο από σφαίρα στο κεφάλι εν γνώσει τους παραβίασαν τους κανόνες σηκώνοντάς το πάνω, τρέχοντας και πηγαίνοντάς το στο νοσοκομείο, κάνοντας ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τη ζωή του. Αυτό είναι το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολις».

Η Trinity Ottoson-Smith ήταν ένα από τα τρία παιδιά που δέχτηκαν πυροβολισμό στη Μινεάπολις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.


Ο 10χρονος LaDavionne Garrett Jr. πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 30 Απριλίου την ώρα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του.

Η 6χρονη Aniya Allen πέθανε από αδέσποτη σφαίρα στη Μινεάπολις στις 17 Μαΐου. Ο παππούς της μίλησε για τον ατελείωτο εφιάλτη μετά τον χαμό της. Ο 53χρονος KG Wilson είναι μάλιστα ακτιβιστής γνωστός στην περιοχή επειδή έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υποστήριξη των οικογενειών – θυμάτων βίας.

Σε δηλώσεις του στη DailyMail.com «προειδοποίησε και προειδοποίησε» ότι ήταν θέμα χρόνου για ένα αθώο παιδί να βρεθεί στη μέση πυροβολισμών στην πόλη όπου η βία καταγράφει αυξητικές τάσεις.

«Προειδοποίησα για αυτό. Όταν ακούς για πυροβολισμούς και άνθρωποι λένε ότι υπήρχαν παιδιά εκεί και θα μπορούσαν να χτυπήσουν παιδιά, αυτό σου λέει τι θα ακολουθήσει. Συνέχιζα να προειδοποιώ ότι αυτό θα ερχόταν αλλά ποτέ δεν θα σκεφτόμουν ότι θα ήταν η 6χρονη εγγονή μου».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα