Δριμεία επίθεση των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι: Οδηγήσατε τη μητέρα μας στο χείλος του γκρεμού

Δριμεία επίθεση των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι: Οδηγήσατε τη μητέρα μας στο χείλος του γκρεμού

Σοκάρει με τις αποκαλύψεις του ο Χάρι για τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή του ο θάνατος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην πρώτη του σειρά ντοκιμαντέρ για θέματα ψυχικής υγείας όπου συνεργάστηκε με την Όπρα Γουίνφρεϊ. Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ- για πρώτη φορά- επιτέθηκε δημόσια στο BBC για την πολύκροτη συνέντευξη της Νταϊάνα το 1995.
«Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο. Οπότε είχε πολύ κόσμο». Η συγκεκριμένη φράση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από την πολύκροτη συνέντευξή της το 1995 στο BBC αποτελεί μέχρι και σήμερα την μεγαλύτερη κρίση που έχει περάσει το Παλάτι.

26 χρόνια μετά, το μεγαλύτερο δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ είχε καταφέρει με πλαστά στοιχεία να πείσει την πριγκίπισσα πως το παλάτι πλήρωνε ανθρώπους για να την παρακολουθούν. Και ότι η Νταϊάνα έπρεπε να δώσει την συγκεκριμένη συνέντευξη που έγινε η αρχή του τέλους τόσο για τον γάμο όσο και για την ίδια της την ζωή.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατηγόρησε τον βρετανικό ενημερωτικό κολοσσό πως οδήγησε την μητέρα του στο χείλος του γκρεμού.

Ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι σε επιστολή υπογράμμισε πως η ανήθικη πρακτική που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος του BBC είναι η βασική αιτία πίσω από τον θάνατο της μητέρας του. Ο δευτερότοκος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, στην πρώτη του παραγωγή σειράς στις Ηνωμένες Πολιτείες με τίτλο «Ο εαυτός που δεν βλέπετε» σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τις επιπτώσεις που είχε στην ζωή του ο θάνατος της μητέρας του.

Ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ, η πέτρα του σκανδάλου, 58 ετών σήμερα, έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στο κανάλι και παραμένει άγνωστο εάν θα ασκηθούν διώξεις στον ίδιο ή και στο κανάλι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα