Πέθανε σταρ του Survivor στα 50 της χρόνια

Πέθανε σταρ του Survivor στα 50 της χρόνια

Σε ηλικία 50 ετών έφυγε από τη ζωή η Σάντεϊ Μπέρκεστ, αστέρι του Survivor, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, όπως επιβεβαίωσε η κόρη της Κένεντι στον λογαριασμό της στο instagram. Η Σάντεϊ είχε εμφανιστεί στην 33η σεζόν του δημοφιλούς reality σόου υπό τον τίτλο "Millennials vs. Gen X.".

Η Κένεντι ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της ενώ ανήρτησε σειρά φωτογραφιών της. «στην απίστευτα όμορφη μαμά μου, σ' ευχαριστώ! Ευχαριστώ που πολέμησες τόσο σκληρά για όσο διάστημα το έκανες. Ευχαριστώ που ήσουν η καλύτερη μου φίλη, ένα πρότυπο, μία αδελφή, η μητέρα μου, όλα σ' ένα“ έγραψε μεταξύ άλλων ενώ ολοκλήρωσε την ανάρτησή της σημειώνοντας: «αν και με πληγώνει να σε βλέπω να φεύγεις, είμαι χαρούμενη που είσαι χαρούμενη και πάλι. Είμαι χαρούμενη που είσαι κοντά στον Ιησού και βλέπεις τον μπαμπά. Χαίρομαι που δεν πονάς πια, είμαι χαρούμενη που πέρασα αυτούς τους λίγους μήνες μαζί σου. Μου άρεσε να σε φροντίζω. Θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μου ασθενής. ΣΔ' αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω ένα εκατομμύριο φορές. Ξέρω θα συναντηθούμε ξανά. Μέχρι τότε θα περάσω κάθε λεπτό να μου λείπεις και να προσπαθώ να σε κάνω περήφανη. Ξεκουράσου μαμά. Θα σε δω σύντομα».

Πέρυσι η Σάντεϊ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον οισοφάγο και στις ωοθήκες αφού είχε αναρρώσει από καρκίνο του μαστού. Η συγγραφέας είχε συμμετάσχει στο “Survivor: Millennials vs. Gen X” το 2016 όπου άντεξε 35 ημέρες και τερμάτισε έβδομη. Τον Ιούνιο ανακοίνωσε στο Instagram τη διάγνωσή της.

 Η reality star είχε νικήσει τον καρκίνο του μαστού το 2012 και είχε υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις, όπως και σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Τέσσερα χρόνια μετά είχε νικήσει τον καρκίνο ακριβώς στην ώρα για να συμμετάσχει στο Survivor το 2016 ενώ μετά έγραψε ένα βιβλίο το 2018 για το ταξίδι της.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα