William - Harry: Tι είπαν μεταξύ τους; - Ειδικοί διάβασαν τα χείλη τους

William - Harry: Tι είπαν μεταξύ τους; - Ειδικοί διάβασαν τα χείλη τους

Συναντήθηκαν σχεδόν μετά από έναν χρόνο, με τις σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες, τους γιους της αδικοχαμένης Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, να μην είναι καλές ιδίως μετά τη συνέντευξη με τη Meghan Markle στην Oprah Winfrey. 

Τα βρετανικά ΜΜΕ ζήτησαν από έμπειρους ειδικούς να διαβάσουν τα χείλη του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry για να μάθουν όσα είπαν μετά την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου, το περασμένο Σάββατο. 

 Τον πάγο έσπασε ο μεγάλος αδελφός για να ακολουθήσει μια σύντομη συζήτηση με τον Harry που ήταν αρκετή για να κάνει τους Βρετανούς να νιώσουν χαρά και ανακούφιση για τα αγαπημένα τους γαλαζοαίματα αδέρφια.

Τόσο η διαδικτυακή κουτσομπολίστικη Page Six όσο και η εφημερίδα Express, αναφέρουν ότι οι ειδικοί που διάβασαν τα πριγκιπικά χείλη, πρώτος μίλησε ο William: «Ναι, ήταν μια σπουδαία τελετή, δε συμφωνείς», με τον Harry να απαντάει: «Όλα ήταν όπως θα τα ήθελε ο ίδιος». Κάποια στιγμή ο πρίγκιπας William φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Ήταν μια απόλυτα όμορφη τελετή, αχ, η μουσική!».  

Αυτό που σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι για τον αν τελικά τα βρήκαν και πάλι τα δύο αδέρφια και το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους όταν ο Harry επιστρέψει στο Λος Άντζελες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα