Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Ένα χρόνο μετά μίλησαν Χάρι και Γουίλιαμ

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Ένα χρόνο μετά μίλησαν Χάρι και Γουίλιαμ

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στάθηκε αφορμή για να μιλήσουν για πρώτη φορά από κοντά, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα δύο αδέλφια αποχωρώντας από την κηδεία, αν και είχε προβλεφθεί να επιβιβαστούν σε κρατικά αυτοκίνητα προκειμένου να μεταβούν στο χώρο της ταφής, επέλεξαν να μεταβούν πεζή. Εκεί η κάμερα τους έπιασε να έχουν την πρώτη συνομιλία τετ α τετ, τουλάχιστον δημόσια.

Σχολιάζοντας τη συνομιλία που είχαν τα δύο αδέλφια σήμερα, ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε στο MailOnline: «Η στιγμή της σύνδεσης μεταξύ του Γουίλιαμ και του Χάρι ήρθε ακριβώς στο τέλος της λειτουργίας καθώς έφευγαν από την εκκλησία.

Ο Χάρι προσέγγισε  τον Γουίλιαμ και την Κέιτ και περπάτησε μαζί τους κουβεντιάζοντας και με τους δύο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μιας συνομιλίας που φάνηκε να γίνεται αυθόρμητα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε πίσω, αφήνοντας τα δύο αδέρφια να ξεμακρύνουν και να μιλήσουν μόνοι τους. Φαινόταν σαν μια στιγμή προσέγγισης που έγινε φυσικά και όχι μια κίνηση που έγινε επί τούτου, για τις κάμερες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα