Τι κουβαλάει η βασίλισσα Ελισάβετ στην τσάντα της

Τι κουβαλάει η βασίλισσα Ελισάβετ στην τσάντα της

Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάνια εμφανίζεται στο κοινό χωρίς την τσάντα της κρεμασμένη στο αριστερό της χέρι. Και αν για πολλούς αποτελεί μυστήριο το τί κουβαλά κάθε γυναίκα στην τσάντα της, το τί κουβαλά η βασίλισσα Ελισάβετ στη δική της σίγουρα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Ανακαλύψτε, λοιπόν, τα αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ από αυτήν κάθε φορά που αφήνει πίσω της το παλάτι.

Γάντζο για να την κρεμάει
Ένας πρώην συνδαιτυμόνας της Βασίλισσας είχε αποκαλύψει στη βασιλική βιογράφο Sally Bedel-Smith ότι η μονάρχης κρεμάει την τσάντα της κάτω από το τραπέζι με έναν γάντζο ώστε να παραμένει πάντα στη θέση της μέχρι να την αφαιρέσει η ίδια όταν είναι έτοιμη να φύγει από το τραπέζι.

Γυαλιά οράσεως
Η Βασίλισσα Ελισάβετ το 1982 φάνηκε να παίρνει από την τσάντα της ένα ζευγάρι γυαλιά για να διαβάσει μια ομιλία. Έκτοτε, έχει παρατηρηθεί ουκ ολίγες φορές να κάνει την ίδια κίνηση σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Στυλό
Αν και η βασιλική οικογένεια δεν δίνει αυτόγραφα, η Βασίλισσα έχει πάντα ένα στυλό στην τσάντα της καθώς κατά την διάρκεια των ταξιδιών της μπορεί να χρειαστεί να υπογράψει έγγραφα κ.α. Γι’ αυτόν το λόγο παίρνει τη δική της πένα μαζί της, έτσι ώστε να την βρίσκει άμεσα όταν τη χρειαστεί.

Παστίλιες μέντας
Ένα πακέτο παστίλιες μέντας συνήθως βρίσκονται μέσα στην τσάντα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Τις χρησιμοποιεί για να κρατάει την αναπνοή της φρέσκια, καθώς χαιρετάει διάφορο κόσμο κατά τις υποχρεώσεις και τις κοινωνικές δραστηριότητές της.

   Κραγιόν και καθρεφτάκι
Η βασίλισσα έχει εντοπιστεί σε περισσότερες από μία φορές να εφαρμόζει το κραγιόν της δημόσια στο τέλος ενός γεύματος ή δείπνου. Για να το εφαρμόσει, μάλιστα, χρησιμοποιεί έναν μικρό μεταλλικό καθρέφτη, γαμήλιο δώρο από τον Πρίγκιπα Φίλιππο όταν παντρεύτηκαν το 1947.

Μαντήλι
Το αξίωμα της βασίλισσας δεν την κάνει λιγότερο άνθρωπο, γι’ αυτό και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα στην τσάντα της ένα καθαρό μαντήλι για ώρα ανάγκης. Το φτάρνισμα η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχεται ποτέ και από κανέναν!

Χρήματα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν χρειάζεται να μεταφέρει μετρητά ή πιστωτικές κάρτες στις τσάντες της. Ωστόσο, τοποθετεί σε αυτές μετρητά μόνο όταν παρευρίσκεται σε εκκλησιαστική τελετή όπου γίνονται δεκτά μόνο μετρητά στην προσφορά. Τα χαρτονομίσματα που κουβαλάει είναι πάντα τέλεια σιδερωμένα από το προσωπικό της χωρίς να έχουν καμία τσάκιση και διπλωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε το πρόσωπο της Βασίλισσας να είναι προς τα έξω.

https://www.newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα