Ο 5χρονος παρακολούθησε την σκηνή απαγωγής του μικρού του αδελφού. Έσμιξαν 32 χρόνια μετά

Ο Τζόναθαν από την Κολομβία έπεσε θύμα απαγωγής όταν ήταν τριών ετών μέσα στην αυλή του σπιτιού του, όμως ο μεγάλος του αδελφός δεν έπαψε να τον αναζητά. Το παιχνίδι της μοίρας τους ένωσε μετά από τρεις δεκαετίες.
Το 1987 ο τρίχρονος Τζόναθαν είχε απαχθεί από την αυλή του σπιτιού του στην Μπογκοτά της Κολομβίας… Ο πεντάχρονος τότε Χουάν παρακολούθησε την σκηνή της απαγωγής του μικρού του αδελφού από το παράθυρο.

Το 1994 ο άνδρας που είχε απαγάγει το μικρό αγόρι ισχυρίστηκε ψευδώς πως το παιδί είχε υιοθετηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 2007 ο μεγάλος αδελφός Χουάν έφυγε για τις ΗΠΑ για να γίνει ηθοποιός.

Αναζήτησε και βρήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον απαγωγέα αλλά αυτός είχε φύγει από την ζωή. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια δώρισε στην βάση δεδομένων μίας τράπεζας DNA, γενετικό υλικό με την ελπίδα πως θα μπορούσε κάποια στιγμή έστω και από ένα παιχνίδι της μοίρας, να βρει τον χαμένο του αδελφό.

Το 2019 η τύχη θα χαμογελάσει στην οικογένεια Χιμένεθ καθώς στο τηλέφωνο του Χουάν θα χτυπήσει ένα μήνυμα από τη Νορβηγία.

Ο Χουάν και ο Τζόναθαν, πλέον Τζον, βρέθηκαν στο Όσλο και μαζί έφτασαν στην Κολομβία για να συναντήσουν την Αν την τραγική μητέρα που επί 32 χρόνια υπέφερε βουβά.

Η πανδημία κράτησε τον Χουάν για έναν ολόκληρο χρόνο με την οικογένειά του και του έδωσε την ευκαιρία να καλύψει ελάχιστο από τον κλεμμένο χρόνο μαζί με τους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα