Η πόλη όπου οι κάτοικοι της πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστοί βάση νόμου

Η πόλη όπου οι κάτοικοι της πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστοί βάση νόμου

Προφανώς και η ζωή δεν είναι μόνο χαρές, αυτό είναι το σίγουρο και επίσης σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει όλο άγχος, αγωνία και νεύρα. Είναι όμως και τα δυο φυσιολογικές καταστάσεις που εναλλάσσονται μέσα στην καθημερινότητα, σε ένα υγιές πλαίσιο.

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα χαμόγελο απέναντι σου, μιας και αυτομάτως σου φτιάχνει την διάθεση και κάπως το βάρος που μπορεί να νιώθεις μικραίνει, έστω και για λίγο. Μια στιγμή άλλωστε αρκεί για να σου δώσει την αισιοδοξία που χρειάζεσαι.

Στο Μιλάνο ωστόσο, υπάρχει ένας νόμος, ο οποίος «επιβάλλει» στους κατοίκους του να είναι πάντα χαρούμενοι και χαμογελαστοί, με μοναδική εξαίρεση όταν πηγαίνουν σε κάποια κηδεία ή επίσκεψη σε κάποιον που είναι στο νοσοκομείο. Κατά τα άλλα, στις υπόλοιπες εξόδους και διαδρομές τους, θα πρέπει να δείχνουν κεφάτοι, είναι δεν είναι πραγματικά.

Σε περίπτωση που μετά την πανδημία αποφασίσεις να ταξιδέψεις εκεί λοιπόν, έχε στο νου σου να παρατηρήσεις τους ανθρώπους γύρω σου και να δεις αν όντως τηρείται ο νόμος. Βέβαια το τι θα πάθει όποιος τον παραβιάσει δεν το ξέρουμε, αλλά ίσως να μην έχει και τόση σημασία αυτό γενικά.

eradio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα