Ο γιατρός του Μαραντόνα αποκαλύπτει ότι του έδωσαν μπύρα και μαριχουάνα λίγες μέρες πριν πεθάνει

Ο γιατρός του Μαραντόνα αποκαλύπτει ότι του έδωσαν μπύρα και μαριχουάνα λίγες μέρες πριν πεθάνει

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις τεράστιες ευθύνες ανθρώπων που είχαν αναλάβει την ιατρική φροντίδα του  Ντιέγκο  Μαραντόνα μετά την εγχείρηση και την επιστροφή στο σπίτι του.

Αυτή τη φορά ο προσωπικός γιατρός του Ντιέκο, Λεοπόλδο Λούκε, παραδέχεται ότι μέλος της ομάδας για την αποκατάσταση της υγείας του Αργεντινού θρύλου, του έδινε μπύρα και μαριχουάνα για μην του… γίνεται βάρος

Στο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο νευροχειρούργος  Λεοπόλδο Λούκε, μιλώντας σε συνεργάτη του αποκάλυψε ότι του είπαν πως «ο Τσάρλι είχε κανονίσει να μπει μια γυναίκα στο σπίτι το βράδυ. Τότε, για να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα».

«Τον έκανε χίλια κομμάτια» ακούγεται να λέει ο Λούκε στον συνεργάτη του, μέλος του ιατρικού τιμ που πρόσεχε τον Μαραντόνα προσθέτοντας πως «δεν αντέχω άλλο ο Τσάρλι να δίνει μαριχουάνα στον Ντιέγκο. Δεν ξέρω πως να τον σταματήσω».

Ο συνεργάτης ακούγετε να απαντάει στον  Λούκε ότι ο Μαραντόνα  «απέκτησε την συνήθεια  να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από τους άνδρες της ασφάλειας «φάσο». Τις προάλλες είπα στους άνδρες ασφαλείας, όταν λέει έτσι, ανάψτε του ένα πούρο».

Κλείνοντας, ο συνεργάτης του Λούκε του αποκαλύπτει ότι «βρήκα υπολείμματα τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος να φτιάχνεται στο μπάνιο και η Μονόνα (σ.σ. η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάκοφ) με τον υπεύθυνο ασφαλείας, για να μην σηκωθεί ο Ντιέκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως και γίνει χαμός».

Η  αποκάλυψη του ηχητικού έγινε λίγες ημέρες πριν οι τέσσερις εισαγγελείς, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του Μαραντόνα, αποφασίσουν αν θα απαγγείλουν κατηγορίες με τον Λούκε και την Κοσάκοφ  να είναι δύο από τα άτομα έχουν ελεγχθεί για τυχόν παραλείψεις.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα