Χάρι - Μέγκαν: Reunion με τη βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά μετά το Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα επανενωθούν δημόσια με τη βασιλική οικογένεια αυτή την άνοιξη για πρώτη φορά από τότε που παραιτήθηκαν από τους τίτλους τους, από το περιβόητο MEGXIT, όπως αναφέρει η NY POST. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να παρακολουθήσουν το Trooping of the Color, την ετήσια παρέλαση γενεθλίων της Βασίλισσας, στις 12 Ιουνίου στο Λονδίνο, ανέφεραν οι Sunday Times. Η στρατιωτική παρέλαση, που θα σηματοδοτήσει τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας, θα είναι επίσης η πρώτη εθνική γιορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή της πανδημίας. Η Βασίλισσα εμφανίστηκε πέρυσι χωρίς την οικογένειά της στην εκδήλωση, η οποία μειώθηκε και μετακινήθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Κάστρο του Windsor λόγω του lockdown.

«Το τρέχον σχέδιο είναι η παρέλαση των γενεθλίων της Βασίλισσας να προχωρήσει κανονικά στο Λονδίνο, με την αποδοχή ότι μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί ή να μειωθεί ανάλογα με τις οδηγίες που θα ισχύουν εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ένας βασιλικός βοηθός. «Αλλά η φιλοδοξία και η απόλυτη επιθυμία είναι να το κάνουμε πραγματικότητα όπως το έχουμε συνηθίσει».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χάρι και της Μέγκαν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν στο Westminster Abbey Commonwealth στις 9 Μαρτίου, αφού έκαναν τη συμφωνία τους για το «Megxit». Οι Sussexes μετεγκαταστάθηκαν από τότε στο Montecito της Καλιφόρνια, με τον γιο τους Archie.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα