Βρετανία: Όλοι έξω τώρα - Η στιγμή που αστυνομικοί διαλύουν κορονο-πάρτι με 60 άτομα

Βρετανία: Όλοι έξω τώρα - Η στιγμή που αστυνομικοί διαλύουν κορονο-πάρτι με 60 άτομα

Ένα πάρτι που τους στοίχισε ακριβά διοργάνωσαν δύο κάτοικοι του Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας, με την παράνομη συγκέντρωση να μετράει περισσότερα από 60 καλεσμένους.

Το Λέστερ ανήκει στο Επίπεδο Κινδύνου 3, όπου ισχύει ο κανόνας των έξι, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων από έξι ατόμων, εάν αυτά δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, οπότε η παραβίαση ήταν μεγάλη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερα αστυνομικού, η συνάθροιση έληξε με συνοπτικές διαδικασίες όταν έκπληκτες οι αρχές αντίκρισαν τον τεράστιο αριθμό των παρευρισκόμενων.

«Όποιος δεν μένει εδώ να βγει έξω τώρα! Το πάρτι τελείωσε», ακούγονται οι αστυνομικοί να φωνάζουν.

Σε σχετική δήλωσή τους, οι αρχές επισήμαναν ότι δημοσίευσαν το βίντεο ως παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς στην περιοχή του Λέστερ έχουν ήδη υποβληθεί ήδη 37 πρόστιμα για παράνομες συγκεντρώσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

«Με τις γιορτές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, δε μπορούμε να ανεχτούμε μια μειονότητα από παραβάτες να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπεύθυνων συμπολιτών μας», δήλωσε η υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Δείτε τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισέβαλαν το πάρτι:

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα