Κινηματογραφική δολοφονία μεγιστάνα με βαλίστρα μέσα σε σάουνα

Κινηματογραφική δολοφονία μεγιστάνα με βαλίστρα μέσα σε σάουνα
Δολοφονία βγαλμένη μέσα από αστυνομικά θρίλερ του Χόλιγουντ ερευνά η ρωσική αστυνομία, καθώς μεγιστάνας επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με... μεσαιωνικό όπλο.
 
Συγκεκριμένα, εισβολείς μπήκαν μέσα σε μια σάουνα στο σπίτι ενός Ρώσου μεγιστάνα της βιομηχανίας κρέατος που ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των λουκάνικων» έξω από τη Μόσχα νωρίς τη Δευτέρα, έδεσαν αυτόν και μια γυναίκα και απαίτησαν χρήματα πριν τον σκοτώσουν με μια βαλλίστρα.
 
Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και να ενημερώσει την αστυνομία, μα ο επιχειρηματίας ήταν νεκρός όταν αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, ανακοίνωσε η Επιτροπή Ερευνών, που παρουσιάζεται ως η ρωσική εκδοχή του FBI.
 
H υπηρεσία δεν κατονόμασε τον νεκρό στην ανακοίνωσή της, μα το REN TV και άλλα ρωσικά ΜΜΕ τον ταυτοποίησαν ως τον Βλάντιμιρ Μαρούγκοφ, ιδιοκτήτη των εργοστασίων λουκάνικων «Λουκάνικα Ozyorsky» και «Meat Empire».
 
Φρικαλέες και κάποιες φορές σουρεαλιστικές δολοφονίες συχνά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία τη δεκαετία του 1990, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, μα έγιναν σπανιότερες από τότε που ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανέλαβε την εξουσία.
 
Η Επιτροπή Ερευνών ανέφερε πως οι εισβολείς απαίτησαν από τον Μαρούγκοφ να τους δώσει μετρητά που είχε στο σπίτι του και μετά τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Όπως αναφέρθηκε, βρέθηκε το φονικό όπλο, μία βαλλίστρα.
 
Το όχημα διαφυγής εντοπίστηκε επίσης, όπως έγινε γνωστό, σε ένα χωριό στα προάστια της Ίστρα, μιας πόλης δυτικά της Μόσχας όπου πλούσιοι Ρώσοι διατηρούν εξοχικά (ντάτσα) και αρέσκονται να περνούν τα σαββατοκύριακά τους.
 
Πηγή: HuffPost
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα