Νόσησε βαριά με κορονοϊό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - Γιατί κράτησε κρυφή την περιπέτεια του

Νόσησε βαριά με κορονοϊό ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - Γιατί κράτησε κρυφή την περιπέτεια του

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που αρρώστησε με κορονοϊό, όπως προκύπτει από πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγες ώρες και θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να έχει περάσει και εκείνος κορονοϊό σχεδόν την ίδια περίοδο με τον πατέρα του.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διαγνώστηκε με κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο και το κράτησε μυστικό, για να μην ανησυχήσει το έθνος.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση στο σπίτι, αλλά λέγεται ότι "χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό".

Επίσης, αναφέρεται ότι ο Γουίλιαμ έγινε καλά με τη βοήθεια των γιατρών του παλατιού, αλλά κράτησε κρυφή την μάχη του με το ιό, επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει συναγερμό.

Προφανώς, αυτή δεν ήταν προσωπική επιλογή του Γουίλιαμ, αλλά του παλατιού ως σύνολο, όπου σήμανε συναγερμός και αποφάσισαν ότι δεν έπρεπε να αφήσουν και τους δύο διαδόχους του θρόνου να φανούν... ευάλωτοι στα μάτια του κόσμου.

Η σκληρή μάχη του Γουίλιαμ

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Sun, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν ήθελε να ανησυχήσει τους βρετανούς πολίτες, λίγες μέρες μετά από την είδηση για τη διάγνωση του πατέρα του - καθώς και του Μπόρις Τζόνσον, οι οποίοι πέρασαν κορονοϊό.

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα: "Ο Γουίλιαμ χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό - τον έπληξε πραγματικά για έξι ημέρες.

"Σε ένα στάδιο αγωνιζόταν να αναπνεύσει, οπότε προφανώς όλοι γύρω του ήταν πανικοβλημένοι.

"Αφού είδε τους γιατρούς και βγήκε θετικός, ο Γουίλιαμ αποφάσισε να μην το ανακοινώσει".

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πιστεύεται ότι προσβλήθηκε από τον ιό, λίγες μέρες μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο.

Στη δημοσιότητα στιγμιότυπο από τον άρρωστο με κορονοϊό πρίγκιπα Κάρολο- Δείτε τον μέσα στο σπίτι του

Παρόλα αυτά, ο Γουίλιαμ συνέχισε να εργάζεται τηλεφωνικά και διαδικτυακά για το παλάτι.

Μια πηγή τόνισε ότι παρά την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του, όπως και έκανε, μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Στην κορυφή της δημοφιλίας τους Γουίλιαμ - Κέιτ

Η πανίσχυρη βασίλισσα Ελισάβετ παραμένει η πιο δημοφιλής μονάρχης και αυξάνει διαρκώς τη δημοτικότητά της, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, η δημοφιλία των οποίων ενισχύθηκε το 2020 εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, χάρις στις διαδικτυακές τους πρωτοβουλίες.

Φυσικά, κανείς δεν ήξερε ότι εκείνη την περίοδο ο Γουίλιαμ πέρασε δύσκολα, αφού νόσησε με κορονοϊό και μάλιστα είχε άσχημα συμπτώματα.

Φαίνεται πως η απόφαση του διαδόχου του θρόνου να κρύψει την ασθένειά του για να μην αναστατώσει το έθνος και ενδεχομένως για να μην φανεί ευάλωτος στον κόσμο, του βγήκε σε καλό.

Ακόμα, η ίδια έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το κοινό πιστεύει ότι η επιρροή του Γουίλιαμ και της Κέιτ στην βασιλική οικογένεια κατά την επόμενη δεκαετία θα είναι πολύ μεγάλη και θα ξεπεράσει με τεράστια διαφορά εκείνη του Χάρι και της Μέγκαν, αλλά και του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα