Αστυνομικός είχε βάλει κάμερες σε δωμάτιο 14χρονης για σ@ξουαλικούς σκοπούς

Όχι μόνο παγίδευσε το δωμάτιο μιας ανήλικης με κρυφές κάμερες, αλλά ο 48χρονος αστυνομικός Robert Wayne Roady παραδέχτηκε κιόλας πως το όλο σχέδιο είχε σ@ξουαλικούς σκοπούς

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Όρεγκον με όσα έκανε ο άνθρωπος που υποτίθεται πως ήταν εκεί για να τους προστατεύει από διεστραμμένους και παιδόφιλους.

Ο Roady συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία του Roseburg, καθώς βιντεοσκοπούσε τη 14χρονη μέσα στην ασφάλεια του δωματίου της.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Douglas έκανε τη σύλληψη όταν έφτασε με ένταλμα έρευνας στο σπίτι του αστυνομικού και βρήκε «επαρκείς ενδείξεις» για το έγκλημά του.

Κατά την ανάκριση, ο Roady «έσπασε» και ομολόγησε τις αχαρακτήριστες πράξεις του. Παραδέχτηκε μάλιστα πως η 14χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα του, καθώς είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες σε δωμάτια και άλλων κοριτσιών.

Οι αστυνομικοί τις εντόπισαν πράγματι σε δύο ακόμα σπίτια της περιοχής, καλώντας τον κόσμο να ψάξει για τέτοιο εξοπλισμό στα δωμάτια των παιδιών του.

Σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά μέσα, κατηγορείται για 9 υποθέσεις παραβίασης ιδιωτικότητας και δεν είναι για την ώρα ξεκάθαρο αν συνεχίζει να αποτελεί μέλος του αστυνομικού σώματος.

Η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη. «Επιπρόσθετες κατηγορίες μελετώνται, όσο η έρευνα παραμένει ανοιχτή», δήλωσε το γραφείο του σερίφη...

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα