Εξαφάνιση Μαντλίν: Στο μικροσκόπιο των αρχών δύο Ρώσοι - Τα νέα στοιχεία

Εξαφάνιση Μαντλίν: Στο μικροσκόπιο των αρχών δύο Ρώσοι - Τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν πριν από 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν ακόμα δύο Ρώσοι, φίλοι του Γερμανού παιδόφιλου, που τα τελευταία χρόνια θεωρείται ως ένας από τους κύριος ύποπτους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος Γερμανός εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας 72χρονης γυναίκας και παρόλο που συνδέεται με πολλαπλά στοιχεία με την τοποθεσία απ΄όπου απήχθη η μικρή Μαντλίν, μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εναντίον του.

Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα επικεφαλής της Γερμανικής έρευνας που μίλησε το Daily Star, ο 43χρονος είχε επαφές με τους δύο ύποπτους Ρώσους στο τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, την περίοδο που εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Το επίμαχο βράδυ της 3ης Μαΐου, σύμφωνα με τις αρχές, ο 43χρονος είχε ένα τηλεφώνημα με κάποιον το οποίο διήρκεσε 30 λεπτά. Ο κατηγορούμενος έχει συνδεθεί με ένα λευκό και κίτρινο τροχόσπιτο στο οποίο κατοικούσε τη δεκαετία του ’80, αλλά και με μια Jaguar του 1993 με γερμανικές πινακίδες, η οποία επίσης εντοπίστηκε στην περιοχή και μεταβιβάστηκε σε άλλο όνομα την επόμενη μέρα μετά την εξαφάνιση της τρίχρονης.

Οι αρχές θεωρούν πως ο 43χρονος μίλησε για την εξαφάνιση της Μαντλίν σε διαδικτυακό chat room και δεν ήταν εξαρχής στη λίστα με τους 600 βασικούς υπόπτους της αστυνομίας. Τα πρώτα στοιχεία ήρθαν το 2017 μετά από μια έκκληση των αρχών να δοθούν στοιχεία για την εξαφάνιση.

Οι δυο Ρώσοι βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα