Εκρηξη στο Λονδίνο. Τουλάχιστον δύο νεκροί

Εκρηξη στο Λονδίνο. Τουλάχιστον δύο νεκροί

Συναγερμός σήμανε στο δυτικό Λονδίνο έπειτα από έκρηξη σε κατάστημα. Τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι σημειώθηκε έκρηξη από υγραέριο σε κατάστημα στο Southall του Λονδίνου. Το κατάστημα βρισκόταν κάτω από διαμερίσματα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί.

Η Πυροσβεστική του Λονδίνου αναφέρει ότι οι δυνάμεις της αντιμετωπίζουν μια «περίπλοκη κατάσταση» στο σημείο. Ο επικεφαλής Πολ Μόργκαν τονίζει: «Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να ερευνούν την ιδιοκτησία, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και σκυλιά. Δυστυχώς, πιστεύουμε ότι υπάρχουν θύματα, ωστόσο, δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε».

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν εκτεταμένες ζημιές και ήδη έχουν απεγκλωβιστεί ένα παιδί και τέσσερις ενήλικες. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, «υπάρχουν φόβοι για θύματα εντός του κτιρίου».

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τόνισε πως «τα πληρώματα συνεχίζουν να αναζητούν το κτίριο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό. Δυστυχώς, πιστεύουμε ότι υπάρχουν θάνατοι, αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τους αριθμούς. Η έκρηξη προκάλεσε σημαντική ζημιά στο κατάστημα και δομικές ζημιές σε όλο το κτίριο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα