Συγκλονιστικό βίντεο με πατέρα στη Βηρυτό που προσπαθεί να σώσει το παιδί του

Συγκλονιστικό βίντεο με πατέρα στη Βηρυτό που προσπαθεί να σώσει το παιδί του
Ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Χαμάντ Χασάν δήλωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων των ισχυρών εκρήξεων που συγκλόνισαν χθες Τρίτη την πρωτεύουσα Βηρυτό ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 80 νεκρούς και σχεδόν 4.000 τραυματίες.

Εικόνες φρίκης από το Λίβανο, καθώς έπειτα από δύο τεράστιες εκρήξεις τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ χιλιάδες είναι και οι τραυματίες. Εκείνο που πραγματικά μοιάζει οδυνηρό είναι η επόμενη ημέρα, ενώ η τραγωδία αποτυπώνεται στις φωνές των κατοίκων που απεγνωσμένα προσπαθούν να σωθούν. Συγκινητική είναι η στιγμή που πατέρας προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του.

Ο άνδρας έχει στην αγκαλιά του το παιδί, την ώρα που σείεται το σπίτι. Ο πατέρας μπαίνει μαζί με τον γιο του κάτω από ένα έπιπλο για να προστατευτούν. Αποκαλυπτικά πλάνα από τα βίντεο που ανάρτησαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που αφανίζονται κτήρια, ενώ αγωνία επικρατεί για τους εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια, με το τιτάνιο έργο των διασωστών να συνεχίζεται μέσα στη νύχτα και με το πρώτο φως της μέρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα