Σκύλος διένυσε 80 χλμ για να δει το παλιό του σπίτι

Σκύλος διένυσε 80 χλμ για να δει το παλιό του σπίτι

Μια σκυλίτσα που εξαφανίστηκε στην πολιτεία του Κάνσας στις ΗΠΑ στις 12 Ιουλίου βρέθηκε πάνω από 80 χλμ μακριά, στο προηγούμενο σπίτι του ιδιοκτήτη της.

Η Cleo, ένα τετράχρονο Λαμπραντόρ, αναφέρθηκε ότι έλειπε από την πόλη Olathe στις 12 Ιουλίου. Αρκετές μέρες αργότερα, εμφανίστηκε στη βεράντα του παλιού σπιτιού της στο Lawson, του Missouri των ΗΠΑ.

Ο Colton Michael, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν μετακομίσει εκεί σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Στην αρχή, η Cleo ήταν ανήσυχη όταν κάποιος πλησίαζε, είπε ο κύριος Michael.

Τελικά, ο κ. Colton Michael κέρδισε την εμπιστοσύνη της Cleo, ενώ της τοποθέτησε ένα μικροτσίπ με προσωπικές πληροφορίες, ώστε τα κατοικίδια ζώα τους να μπορούν να εντοπιστούν εάν εξαφανιστούν. Το μικροτσίπ αποκάλυψε το όνομα του ιδιοκτήτη της Cleo, ο οποίος είχε δημοσιεύσει την εξαφάνιση του κατοικίδιου στο Facebook μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ο κ. Michael είπε ότι η σύζυγός του αναγνώρισε το όνομα, καθώς ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού τους.

Ο κ. Michael είπε ότι ο ιδιοκτήτης της Cleo, Drew, ήταν "άφωνος" όταν του ανακοίνωσαν ότι το Λαμπραντόρ είχε βρεθεί.

"Είναι η πιο παράξενη ιστορία. Πραγματικά, είναι το παν για εμένα και για τη μητέρα μου", είπε ο ιδιοκτήτης της.

Από πόρτα σε πόρτα, η Cleo είχε περπατήσει 57 μίλια από το σημερινό της σπίτι στο Kansas μέχρι το παλιό της στο Missouri. Η σκυλίτσα μπορεί να διέσχισε πολυσύχναστους δρόμους και ένα ποτάμι, ένα ταξίδι που ο κ. Michael περιέγραψε ως "μυστήριο".

"Τώρα που ξέρουμε σε ποιον ανήκει, αν εμφανιστεί ξανά, ξέρουμε ποιον να καλέσουμε", είπε ο κ. Michael.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα