Το φαγητό ήταν το μόνο πράγμα που μου έδινε ευχαρίστηση - έφτασε τα 140 κιλά

Το φαγητό ήταν το μόνο πράγμα που μου έδινε ευχαρίστηση - έφτασε τα 140 κιλά

Μια συναισθηματική απογοήτευση που βίωσε κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, έκανε την Jessyca Souza Martins από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας να αρχίσει να τρώει τα πάντα με βουλιμία. Μέσα σε 4 χρόνια πήρε 65 κιλά και συνολικά έφτασε τα 140 κιλά. 

Η Jessyca έμενε κλεισμένη μέσα στο σπίτι και το μοναδικό πράγμα που έκανε ήταν να τρώει και να τρώει. Γυμναστική ή κάποιου είδους άθλησης, ακόμη και ένα απλό περπάτημα ήταν κάτι που ούτε της περνούσε από το μυαλό να κάνει.

Κάποια στιγμή ο οργανισμός της έφτασε στα όρια του και η 27χρονη πλέον κοπέλα αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει εγχείρηση προκειμένου να απαλλαγεί από τα κιλά της. Και το έκανε. Η εγχείρηση πέτυχε και από το κορμί της οι γιατροί αφαίρεσαν 60 κιλά λίπους και άχρηστων ιστών. 

Πλέον η ζωή της έχει αλλάξει και η ίδια έχει βάλει σε καθημερινό πρόγραμμα, εντατική άσκηση και γυμναστική. Η ίδια δηλώνει ότι έγινε άλλος άνθρωπος με αυτήν την αλλαγή της και πλέον δηλώνει ότι περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. 

Έμαθε να αγαπάει το νέο της σώμα και όπως λέει δεν πρόκειται ποτέ πλέον να αφήσει τον εαυτό της να ξανακυλήσει. Ο μεγαλύτερος λόγος για την αύξηση βάρους μου ήταν συναισθηματικός», είπε, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα γινόμουν παχύσαρκα μια μέρα. Είχα έναν καταναγκασμό με το φαγητό. Ήταν το καταφύγιο μου. Το φαγητό ήταν το μόνο πράγμα που μου έδινε ευχαρίστηση κάθε μέρα.

Και συνέχισε: Έφτασα στο σημείο να ξυπνήσω και η πρώτη μου σκέψη να είναι αυτό που θα φάω. Ήταν τρομακτικό. Όταν έτρωγα μεσημεριανό, σκεφτόμουν ήδη το επιδόρπιο. Δεν έπινα πολύ νερό και το αντικατέστησα με αναψυκτικά.Κάθε μέρα έπρεπε να τρώω τουλάχιστον μία μεγάλη σοκολάτα

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα