Στα Trump Hotels δεν καθαρίζουν και δεν αλλάζουν ούτε σεντόνια

Mπορεί ο κορoνοϊός να καλπάζει ξανά στις ΗΠΑ σε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αλλά όπως φαίνεται δεν κάνουν όλοι οι αρμόδιοι ό,τι μπορούν για να συμβάλουν στον περιορισμό του.

Ειδκότερα στην περίπτωση κάποιων μεγάλων ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Ντόναλντ Τραμπ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, όπως φαίνεται στις αποκαλύψεις του Inside Edition.

Το video που θα παρακολουθήσετε αναδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει και τους μεγάλους κίνδυνους που κρύβονται από την ελλιπή έως ανύπαρκτη αποστείρωση των χώρων και των αντικειμένων εντός των δωματίων. .

Το... αόρατο σήμα

Οι συνεργάτες της εκπομπής λοιπόν πήγαιναν σε μεγάλα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και νοίκιαζαν ένα δωμάτιο. Είχαν μαζί τους ένα άχρωμο σπρέι με το οποίο ψέκαζαν τα σεντόνια, τα μαξιλάρια κτλ, αλλά και μία ίδια αλοιφή που την έβαζαν σε τηλεκοντρόλ και χερούλια. Με γυμνό μάτι ουδείς μπορεί να τα δει και για να τα εντοπίσει, χρειάζεται ένα ειδικό φως που παραπέμπει σε black light.

Την επόμενη μέρα, ένας άλλος συνεργάτης, φρόντιζε να νοικιάσει το ίδιο δωμάτιο και με το ειδικό φως τσέκαρε να δει τι είχε συμβεί.

Θα περίμενε κανείς πως μετά το check out του προηγούμενου πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού θα απολύμμενε τον χώρο, ενώ θα άλλαζαν τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις πετσέτες.

Όπως φαίνεται όμως και στο video, κάτι τέτοιο δεν συνέβη... Επειδή το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο, τα σεντόνια και οι πετσέτες δεν ήταν λερωμένες, όλα έμειναν στην θέση τους. Κάτι που σημαίνει οτι αν ο προηγούμενος πελάτης είχε νοσήσει από κορωνοϊό, εύκολα μέσω αυτών των αντικειμένων θα μπορούσε να μεταδόσει τον ιό και στον επόμενο.

Κάτι που συνέβη και στο ξενοδοχείο του Προέδρου των ΗΠΑ, όπου μπορεί να άλλαξαν τα σεντόνια, όχι όμως τις μαξιλαροθήκες και όλα τα υπόλοιπα μέρη που οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν βάλει το ειδικό υλικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα