Συνταξιούχος σκοτώθηκε σε μεσαιωνικό κάστρο – Συνελήφθησαν δύο έφηβοι που του πετούσαν πέτρες

Δύο έφηβοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία, αφού ένας συνταξιούχος πέθανε μετά από διαμάχη στο έδαφος ενός κάστρου του 15ου αιώνα.

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε ο 66χρονος Τσάρλι Χίλντερ που ψάρευε στο κάστρο του Λίνλινγκστοουν στο Έινσφορντ του Κεντ, τον περασμένο μήνα.

Οι ντετέκτιβ υποπτεύονται ότι ο κ. Χίλντερ συμμετείχε σε «διαμάχη» με νέους πριν από το θάνατό του από καρδιακή προσβολή.

Ο κ. Χίλντερ, από το Ρόμφορντ, στο ανατολικό Λονδίνο, ψάρευε από μια βάρκα σε μια ιδιωτική λίμνη στις 28 Μαΐου, όταν είδε δύο αγόρια στην όχθη κοντά και τους ζήτησε να φύγουν.

Η αστυνομία αναφέρει ότι υπήρξε μια σύντομη διαμάχη και, λίγα λεπτά αργότερα, ένας άλλος καβγάς μεταξύ των νέων και του κ. Χίλντερ σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, που βρίσκεται δίπλα στη λίμνη και κοντά στην πύλη του κάστρου.

Ο κ. Hilder κατέρρευσε στις 5.50 μ.μ. εκείνη την ημέρα και αργότερα πέθανε.

Η αστυνομία του Κεντ είπε ότι δύο νέοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι ανθρωποκτονίας νωρίτερα την Πέμπτη σε σχέση με το θάνατό του.

Ένας 18χρονος άνδρας και ένα 17χρονο αγόρι συνελήφθησαν στις 6.35 π.μ. από την αστυνομία σε διεύθυνση στο Keston του Κεντ.

Ανακρίθηκαν ενώ βρίσκονται υπό κράτηση.

Αξιωματούχοι από τη Διεύθυνση Σοβαρού Εγκλήματος του Κεντ και του Έσσεξ συνεχίζουν να ζητούν πληροφορίες για τις περιστάσεις γύρω από το θάνατο του κ. Χίλντερ.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής του ντετέκτιβ Ιβάν Μπέσλεϊ είπε: «Συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να διαπιστώσουμε τις πλήρεις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του κ. Χίλντερ».

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα