ΗΠΑ: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Τραμπ

ΗΠΑ: Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία του Τραμπ

Tι συμβαίνει με την υγεία του αμερικανού προέδρου; Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να πασχίζει να βαδίσει με σταθερό βήμα, κατεβαίνοντας αργά τις σκάλες σχεδόν υποβασταζόμενος .

Το στιγμιότυπο από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ δεν είναι το μόνο που προκάλεσε ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του. Νωρίτερα είχε δυσκολευθεί να σηκώσει με το ένα χέρι, ένα ποτήρι νερό.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε στο Twitter, γράφοντας ότι η ράμπα ήταν «πολύ μακριά και απότομη και, κυρίως πολύ ολισθηρή». Γεγονός που αποδεικνύει σύμφωνα με τον ίδιο και το τρέξιμο που αναγκάστηκε να κάνει στο τέλος.

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΒΙΑΣ

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αμερικανός πρόεδρος εμφανίζει νευρικότητα κάθε φορά που κατεβαίνει κεκλιμένες επιφάνειες ή σκάλες, γεγονός που μπορεί να σημαίνει πως υποφέρει από το σύνδρομο της βαθμοφοβίας όπως λέγεται ο φόβος για τις σκάλες.

Κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2018 είχε πιάσει από το χέρι την τότε πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι για να κατέβει ένα διάδρομο. Το σκηνικό είχε επαναληφθεί μάλιστα ένα χρόνο νωρίτερα στο Λευκό Οίκο.

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ…ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ

Ο Ντόναλντ Τραμπ που έκλεισε στις 14 Ιουνίου τα 74 χρόνια του είναι απόλυτα υγιής, διαβεβαίωσε πρόσφατα ο προσωπικός του γιατρός. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν ζυγίζει 110 κιλά και έχει ύψος 1.90 ενώ λαμβάνει τα ίδια φάρμακα που έπαιρνε πέρυσι.

Αίσθηση προκαλεί η προσθήκη της υδροξυχλωροκίνης το οποίο έλαβε προληπτικά κατά του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ που ανέλαβε καθήκοντά τον Ιανουάριο 2017 σε ηλικία 70 ετών, είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα