Άκουσε στο τηλέφωνο τα ουρλιαχτά της συντρόφου του την ώρα που πέθαινε

Άκουσε στο τηλέφωνο τα ουρλιαχτά της συντρόφου του την ώρα που πέθαινε

Άκουσε τις κραυγές της συντρόφου του, όταν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, με την κόρη της σοβαρά τραυματισμένη, στη Βρετανία.

Η Chloe Lloyd επέστρεφε σπίτι από το σπίτι της μητέρα της με την 8χρονη κόρη της Lexi, όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε από τον έλεγχο και έπεσε σε ένα δέντρο.

Μιλούσε στο κινητό της με hands-free στον σύντροφό της Domenico Gugliemucci όταν άκουσε μια κραυγή πριν η γραμμή αθόρυβη.

Τότε, ανήσυχος ο κ. Gugliemucci πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της Lloyd, Emma, η οποία στη συνέχεια οδήγησε για να εντοπίσει την 28χρονη και βρήκε τη σορό της κόρης της και την τραυματισμένη σοβαρά εγγονή της.

Στο τηλεφώνημά της Chloe και του  Domenico, εκείνη φέρεται να είπε: «Πώς είσαι και ακούγεσαι κουρασμένος;» Αυτός απάντησε ότι ήταν μια χαρά και τη ρώτησε αν οδηγούσε πίσω στη μαμά της. «Σε κάποιο σημείο άκουσε μια κραυγή από την Chloe και μετά άλλους παραμορφωμένους ήχους. Τότε έγινε ησυχία, με τον μόνο ήχο του αλάρμ»

Η Miss Lloyd διαπιστώθηκε νεκρή στο σημείο στο A35 στο Upton, Poole, Dorset, στις 3 Ιανουαρίου.

Η κόρη της συνεχίζει να αναρρώνει από τους τραυματισμούς της υπό τη φροντίδα των παππούδων της αφού έλαβε επείγουσα θεραπεία στο νοσοκομείο.

Την ημέρα της τραγικής συντριβής, η έρευνα έδειξε ότι η  Lloyd είχε περάσει χρόνο με τη μητέρα και την κόρη της πριν από ένα γεύμα με τον πατέρα της, Martyn.

Τελευταία φορά την είδαν ζωντανή στις 8.30μμ όταν ξεκίνησε να οδηγεί για να επιστρέψει σπίτι. Περίπου 15 λεπτά αργότερα οι γονείς της έλαβαν την καταστροφική κλήση από τον κ. Gugliemucci.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα