Τραμπ: Πιθανώς προβοκάτορας των ANTIFA ο 75χρονος που σπρώχτηκε από αστυνομικούς

Τραμπ: Πιθανώς προβοκάτορας των ANTIFA ο 75χρονος που σπρώχτηκε από αστυνομικούς

Ο διαδηλωτής στο Μπάφαλο θα μπορούσε να είναι ένας προβοκάτορας της ANTIFA, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, o πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στον 75χρονο που έσπρωξαν αστυνομικοί και κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Συνεχίζοντας ο Αμερικανός πρόεδρος, ισχυρίστηκε ότι ο 75χρονος Martin Gugino απωθήθηκε μετά την προσπάθειά του για εντοπισμό των συχνοτήτων της αστυνομίας για να τις σαμποτάρει. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι παρακολούθησε πως έπεσε πιο σκληρά από ό,τι σπρώχτηκε, συμπληρώνοντας πως θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι στημένο.

Το βίντεο δείχνει έναν Αμερικανό 75 ετών ο οποίος συνάντησε διμοιρία σε πεζόδρομο του Μπάφαλο στη Νέα Υόρκη και επειδή όπως φαίνεται σχολίασε την υπεροπλία των αστυνομικών δέχθηκε σπρωξιά και κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος. Τουλάχιστον 40 αστυνομικοί τον προσπέρασαν, ενώ άλλοι εμπόδισαν διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον 75χρονο για να τον βοηθήσουν. Οι φωνές που ακούγονται για τον άνθρωπο που «αιμορραγεί», καταγράφηκαν στο βίντεο που εξασφάλισε αμερικανικό δίκτυο παρά την απώθηση που δέχτηκε ο εικονολήπτης.

Το τοπικό κανάλι Nnews4buffalo αναφέρει ότι ο άντρας «υπέστη ρήξη τυμπάνου και πιθανή διάσειση», άλλα δίκτυα σχολιάζουν ότι αστυνομικός πήγε να βοηθήσει ενώ συνάδελφοί του τον απέτρεψαν και τέλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ότι ο 75χρονος είναι γνωστός ακτιβιστής, ενώ χαρακτηρίζεται ειδεχθές και ντροπιαστικό το νέο «κρούσμα». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα