Οδηγός λεωφορείου πέθανε από κορονοϊό. Σε βίντεο έλεγε ότι κάποιος επιβάτης έβηξε δίπλα του

Οδηγός λεωφορείου πέθανε από κορονοϊό. Σε βίντεο έλεγε ότι κάποιος επιβάτης έβηξε δίπλα του

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλον τον κόσμο και δεν κάνει διακρίσεις στα θύματα του. Η ιστορία ένος οδηγού λεωφορείου στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ο οδηγός Τζεισον Χαρκροβ ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα οργισμένο βίντεο με κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Στο βίντεο ο Τζέισον έλεγε ότι στο λεωφορείο μπήκε ένας επιβάτης που έβηχε συνέχεια και πως του ζήτησε να καλύψει το στόμα του. Ο επιβάτης τον αγνόησε επιδεικτικά και προχώρησε σε όλο το μήκος του λεωφορείου βήχωντας. Λίγο έλειψε να τον κατεβάσει κάτω γιατί δεν λογάριαζε κανέναν και τίποτε και συνέχιζε να βήχει χωρίς να βάζει το χέρι του στο πρόσωπο του.

Στο βίντεο έλεγε ότι οι εργαζόμενοι οδηγοί στα λεωφορεία αντιμετωπίζουν επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι τώρα με τον κορωνοϊό, αυξήθηκαν. Όπως ο άνδρας που έβηχε συνέχεια στο λεωφορείο. 

Ο Τζέισον λίγες ημέρες αργότερα νόσησε με κορωνοϊό και μετά από σχεδόν μια εβδομάδα πέθανε. Ο Δήμρχος της πόλης κάλεσε όλους του πολίτες να δουν το βίντεο του οδηγού στο ίντερνετ και να μην συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε εκείνος ο επιβάτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα