Η αστυνομία των ΗΠΑ προειδοποιεί: Προσοχή στον Γκρίζο Θάνατο

Η αστυνομία των ΗΠΑ προειδοποιεί: Προσοχή στον Γκρίζο Θάνατο

Η αμερικανική αστυνομία εξέδωσε προειδοποιήσεις για τους πολίτες μετά την κατάσχεση ενός σούπερ ναρκωτικού που αποκαλεί Γκρίζο Θάνατο.

 

Η ουσία, που μοιάζει με πέτρα άνθρακα, είναι ένας συνδυασμός ηρωίνης, φεντανύλης και ενδεχομένως καρφεντανίλης και είναι περίπου 10.000 φορές ισχυρότερος από τη μορφίνη.

 

Επειδή είναι τόσο απίστευτα ισχυρό, ακόμη και αγγίζοντας τη σκόνη θα μπορούσαν σωματίδια σκόνης να εισέλθουν στο αίμα σας, μέσω των πόρων σας, και να οδηγήσει σε μια θανατηφόρα υπερδοσολογία. Χρειάζεστε μόνο «μικροσκοπικές» ποσότητες για να προκαλέσετε θάνατο.

 

Το σούπερ ναρκωτικό ανακαλύφθηκε από το γραφείο του σερίφη στο St. Mary Parish στην Λουιζιάνα. Η αστυνομία έγραψε στο Facebook προειδοποιώντας τους πολίτες για τους κινδύνους αυτού του θανατηφόρου ναρκωτικού.

 

 

«Στο έργο μας για να κρατήσουμε τα ναρκωτικά μακριά από τους δρόμους στο St. Mary Parish, προχωρήσαμε σε μερικές συλλήψεις τις τελευταίες μέρες για κάτι που δεν βλέπουμε πολύ συχνά εδώ. Είναι ένας νέος τύπος ηρωίνης που ονομάζεται “γκρίζος θάνατος” » , έγραψε το γραφείο του σερίφη.

 

«Ο γκρίζος θάνατος είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός μερικών από τα πιο θανατηφόρα οπιοειδή, συμπεριλαμβανομένης της ηρωίνης, της φεντανύλης και των διαφόρων φεντανυλ αναλόγων. Αναφέρεται ότι έχει ισχύ 10.000 φορές μεγαλύτερη από τη μορφίνη. Το άγνωστο σούπερ ναρκωτικό άρχισε να εμφανίζεται στον νότο της Αλαμπάμα και της Τζόρτζια. Μικρή ποσότητα αυτού του ναρκωτικού, που έχει την εμφάνιση μικρών τεμαχίων σκυροδέματος, μπορεί να σκοτώσει.

 

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το ναρκωτικό στην υπηρεσία μας στο St. Mary Parish. Είμαστε σίγουροι ότι το ναρκωτικό έχει βρεθεί σε άλλα μέρη της Λουιζιάνα, αλλά στην περιοχή και την ενορία μας, είναι λίγο σπάνιο να βρεθεί.

 

Σε ό, τι αφορά αυτό το ναρκωτικό ή οποιοδήποτε άλλο παράνομο ναρκωτικό, δεν συνιστούμε να το αγγίζετε ή να το χειρίζεστε. Τα ναρκωτικά αυτά περιέχουν βλαβερά συστατικά σε άγνωστες ποσότητες, πολλές φορές συνοδεύονται από βελόνες και άλλα βοηθήματα που μπορεί να είναι επικίνδυνα», προσθέτει.

www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα