Κορονοϊός: Νεκρός γιατρός που κατέρρευσε μετά 10 μέρες συνεχούς δουλειάς

Ένας κινέζος γιατρός μόλις 28 ετών ο οποίος εργαζόταν σε κλινική στην Χουμπέϊ, κατέρρευσε μετά από 10 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς. Ο Song Yingjie, έπαθε ανακοπή από την εξάντληση καθώς δούλευε αδιάκοπα από τις 25 Ιανουαρίου.

Ο γιατρός έλεγχε οδηγούς και επιβάτες αυτοκινήτων για να διαπιστωθεί εάν ήταν φορείς του κοροναϊού.

Είναι γεγονός πως γιατροί και νοσηλευτές βιώνουν έναν πραγματικό εφιάλτη ειδικά στην Ουχάν, την πόλη στην οποία εμφανίστηκε ο κοροναϊός. Τα πρόσωπά τους έχουν "χαρακωθεί" από τον βαρύ εξοπλισμό προστασίας που φορούν στις ατελείωτες βάρδιες. Μελανιές, βαθουλώματα και σημάδια μαρτυρούν το μαρτύριό τους. Δεν σταματούν λεπτό και πολλοί κοιμούνται για λίγο σε πολυθρόνες πριν ξεκινήσει η επόμενη βάρδια.

Ο νέος κοροναϊός έχει μετατραπεί στον απόλυτο παγκόσμιο εφιάλτη τις τελευταίες εβδομάδες και η όλη κατάσταση είναι δραματικά χειρότερη σε ό, τι αφορά την Ουχάν, την πόλη από την οποία ξεκίνησε να μεταδίδεται ο νέος αυτός ιός που έχει κοστίσει την ζωή σχεδόν 500 ανθρώπων μέχρι στιγμής.

Στην Ουχάν γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν ασταμάτητα για να σώσουν όσες περισσότερες ζωές γίνεται.

Προσπαθώντας να βάλουν ένα φρένο στην ταχύτατη εξάπλωση του ιού, αλλά και να προστατευτούν οι ίδιοι, ζουν έναν πραγματικό Γολγοθά.

Όλο αυτό αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους, με τα σημάδια να προκαλούν σοκ.

Είναι αναγκασμένοι να φορούν βαρύ εξοπλισμό για να μην μεταδοθεί ο κοροναϊός, μάσκες και στολές, με τα πρόσωπά τους να έχουν μελανιές, σημάδια και κοκκινίλες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα