Μαδρίτη: Τέρας ψυχραιμίας ο πιλότος του Boeing. Το μήνυμά του στους επιβάτες

Μαδρίτη: Τέρας ψυχραιμίας ο πιλότος του Boeing. Το μήνυμά του στους επιβάτες

 Οταν η αγωνία χτύπησε... κόκκινο στο αεροσκάφος της Air Canada που προσγειώθηκε τελικά στην Μαδρίτη, ένας άνθρωπος ήταν απολύτως ψύχραιμος: Ο πιλότος του, με το μήνυμά του να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Είναι η στιγμή που το αεροσκάφος της Air Canada κάνει βόλτες πάνω από την Μαδρίτη. Μια διαδικασία η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να προσγειώσει το αεροπλάνο, κάτι που έγινε τελικά με απόλυτη επιτυχία.

Κάπως έτσι το θρίλερ έλαβε τέλος, με τους επιβάτες του αεροσκάφους να ζουν έναν εφιάλτη στον αέρα…

Τις δραματικές αυτές στιγμές, ο πιλότος επέδειξε μνημειώδη ψυχραιμία, καθώς όχι μόνο κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Μαδρίτη, αλλά ενημέρωσε και τους επιβάτες χωρίς η φωνή του να “τρέμει” ούτε για ένα δευτερόλεπτο

Τι είπε στο μήνυμά του 

“Αυτή τη στιγμή κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο Μπαράχας και πρόκειται να φτάσουμε στην Μαδρίτη για να προσγειωθούμε, γιατί όπως γνωρίζετε έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με μία… με μία από τις ρόδες του αεροσκάφους κατά την απογείωση.

Λοιπόν, καθώς έχουμε αρκετό βάρος όσον αφορά τα καύσιμα, πρέπει να απαλλαγούμε από λίγα καύσιμα πριν να μπορέσουμε να προσγειωθούμε. Και θα προσγειωθούμε σε λίγα λεπτά ακόμα. Όταν είμαστε έτοιμοι για την προσγείωση θα σας πληροφορήσουμε. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και την υπομονή σας και σας ζητούμε να κάνετε πολλή ησυχία και πολλή υπομονή.

Ευχαριστούμε”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα